Ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική

Στις υπηρεσίες εταιρικών μετεγκαταστάσεων, η αποτελεσματικότητα της τιμολογιακής πολιτικής. Σίγουρα, οι περισσότεροι άνθρωποι κοιτάζουν πρώτα τις τιμές. Η Allied γνωρίζοντας ότι κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική, προσφέρει τα πιο ευέλικτα προγράμματα τιμολόγησης στον χώρο. Με την Allied είστε σίγουροι ότι η εταιρεία σας έχει υπηρεσίες εταιρικής μετεγκατάστασης με την υψηλότερη ποιότητα σε ανταγωνιστική τιμή.

Η πιο Ευέλικτη Εταιρεία Εταιρικών Μετεγκαταστάσεων

Η Allied σχεδιάζει την τιμολόγηση σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες σας. Η ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική μας διασφαλίζει ότι όποιος κι αν είναι ο προϋπολογισμός σας, εμείς μπορούμε να μετεγκαταστήσουμε την επιχείρησή σας. Επιλέξτε μεταξύ των απλών παραδοσιακά υπολογισμένων προγραμμάτων μας, ή αυτών που βασίζονται στην απόδοση ή ακόμη στην απλή λύση της μεμονωμένης κοστολόγησης.

Ενιαία Τιμολόγηση: Έκπτωση σε Συνδυασμό

Η ενιαία τιμολόγηση χρησιμοποιεί τον “μέσο όρο” τιμής/κόστους βάσει των προδιαγραφών της οικοσκευής της εταιρείας σας ή όλων των οικοσκευών πελατών της Allied. Έτσι, με μία συμφωνία που βασίζεται στην οικοσκευή οι εταιρικοί πελάτες απολαμβάνουν όχι μόνο υπηρεσίες εταιρικής μετεγκατάστασης προστιθέμενης αξίας, αλλά και σημαντικές εκπτώσεις σε μία συνδυασμένη μορφή εκπτώσεων σε σχέση με τις τιμές της αγοράς.

Επωφεληθείτε από τις ανταγωνιστικες τιμές μας. Η Allied παρέχει τη συνήθη τιμή της αγοράς που προσφέρουμε για συσκευασία, εργατικά, εμπορευματοκιβώτια και χρεώσεις διαμετακόμισης, βάσει του όγκου, του κυβικού μεγέθους ή του βάρους της αποστολής και των χιλιομέτρων που θα ταξιδέψει. Αυτά τα συνήθη κόστη τιμής/κόστους συνδυάζονται και μετατρέπονται σε μία σταθερή έκπτωση ανεξαρτήτως εποχιακών ή τοπικών αλλαγών τιμολόγησης. Έτσι, ελαχιστοποιείται η πολυπλοκότητα σε σχέση με εξατομικευμένες χρεώσεις για τιμολόγια, έλεγχο και κόστος.

Στις υπηρεσίες προστιθεμένης αξίας για εταιρικούς πελάτες περιλαμβάνονται η βελτίωση του χρόνου μεταφοράς (μικρότερα χρονοδιαγράμματα εκφόρτωσης και παράδοσης), οι επιλογές αποτίμησης (δωρεάν πλήρη κάλυψη αντικατάστασης ως ένα καθορισμένο ποσό), ο προγραμματισμός με προτεραιότητα (δέσμευση των καλύτερων επικεφαλής ομάδας και φορτηγών της Allied) και η υπεροχή στην εξυπηρέτηση (ικανοποίηση πελατών).

Γιατί είναι η Allied η δική σας εταιρεία Εταιρικών Μετεγκαταστάσεων

Η ευελιξία της Allied είναι και ο λόγος που υπερέχει στις εταιρικές μετεγκαταστάσεις. Χρειάζεστε υπηρεσίες εταιρικής μετεγκατάστασης της υψηλότερης ποιότητας στις πιο συμφέρουσες και οικονομικές τιμές. Η Allied είναι πραγματικά ευέλικτη στις υπηρεσίες που μπορείτε να επιλέξετε βάσει του προϋπολογισμού και των αναγκών σας.

Allied – Η εταιρεία που υπερέχει στις Εταιρικές Μετεγκαταστάσεις

Με πολλαπλές επιλογές τιμολόγησης, η Allied είναι η απόλυτη επιλογή για την επόμενη μετακόμισή σας. Οι ευέλικτες επιλογές τιμολόγησης που προσφέρουμε είναι σε απόλυτη συνέπεια με το πρότυπο ποιότητάς μας –το Συγκριτικό Πλεονέκτημα Allied. Νιώθουμε την ανάγκη της επιχείρησής σας για ευελιξία σε ανταγωνιστικές τιμές και ποιοτικές υπηρεσίες. Με την Allied, έχετε ό,τι καλύτερο και στα δύο: μοναδικές υπηρεσίες εταιρικής μετεγκατάστασης και οικονομικές, προσητές λύσεις για την επιχείρησή σας. Όποια κι αν είναι η ανάγκη της οικονομικής πολιτικής, τα ποιοτικά μας προγράμματά μας προσαρμόζονται στον δικό σας προϋπολογισμό.

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!