Μετακομίζοντας τους Ανθρώπους σας στο Εξωτερικό: Ανασκόπηση Υπηρεσιών

Η Allied είναι ο ειδικός που χρειάζεται η επιχείρησή σας για μετακομίσεις και μετεγκαστάσεις. Με την πολυετή εμπειρία μας γνωρίζουμε όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε καθημερινά. Γι’ αυτό και δημιουργήσαμε ένα δίκτυο εταιρειών με εμπιστοσύνη και αξιοπιστία διεθνώς. Ειδικότητά μας είναι να απλοποιούμε την εταιρική μετεγκατάσταση και να σας βοηθάμε να κάνετε τη δουλειά σας ευκολότερα. Θέλουμε να παραμείνετε αφοσιωμένοι στην εργασία σας και αποδοτικοί και γι’ αυτό διαχειριζόμαστε κάθε λεπτομέρεια της μετακόμισης και της μετεγκατάστασης των υπαλλήλων σας.

Νέα Γενιά Yπηρεσιών Εταιρικής Μετεγκατάστασης –μόνο με την Allied

H Allied δεν είναι μια τυπική εταιρεία μετακομίσεων και μετεγκαταστάσεων. Λειτουργεί κάτω από το πρίσμα νέας γενιάς υπηρεσιών ακατάπαυστα σε όλο τον κόσμο με έναν στόχο: να είναι ο δικός σας πάροχος υπηρεσιών εταιρικής μετεγκατάστασης, με υπηρεσίες που περιλαμβάνουν ασφαλιστική κάλυψη, logistics, μετακόμιση και αποθήκευση. Η μεγάλη οικονομική δύναμη και επιτυχία της Allied σας δίνουν την ελευθερία να μετεγκαταστήσετε τους υπαλλήλους σας από την αναχώρηση στον προορισμό τους χωρίς καμία ενόχληση ή άγχος. Έχουμε σχεδιάσει ειδικά προγράμματα που απλοποιούν την εταιρική μετεγκατάσταση και κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Για παράδειγμα, το σύστημά μας για μετακόμιση σε 20 βήματα –μία σειρά προληπτικών ελέγχων, διασφαλίζει διπλούς ελέγχους και συνεχή επικοινωνία, επιταχύνει την παραγωγικότητα, για να έχετε απόλυτη αποτελεσματικότητα. Και αυτά είναι λίγα μόνο από τα πλεονεκτήματα Allied!

Υπηρεσίες Εταιρικών Μετεγκαταστάσεων Ειδικά για τις Ανάγκες σας

Η νέα γενιά υπηρεσιών Allied έχουν χτιστεί γύρω από σας. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο ειδικών στις εταιρικές μετεγκαταστάσεις: από τον επικεφαλής της  ομάδας έως τα συνεργεία συσκευασίας φόρτωσης και παράδοσης, και τους αντιπροσώπους και συμβούλους, όλοι εστιάζουν στη δουλειά σας μέρα και νύχτα με στόχο τη δική σας εξυπηρέτηση. Ως ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών μετακομίσεων και μετεγκαστάσεων, η Allied απαιτεί προνομιούχες υπηρεσίες από το δίκτυό της για οικονομικές λύσεις στις δικές σας ανάγκες. Για παράδειγμα, οι προηγμένες τεχνολογικές υπηρεσίες μας δημιουργήθηκαν για να είστε ξέγνοιαστοι. Μαζί τους παρακολουθείτε, μετράτε και έχετε πρόσβαση σε κάθε πτυχή της αποστολής σας κάθε στιγμή, μέρα – νύχτα. Εντοπίζετε την αποστολή σας σε πραγματικό χρόνο. Έχετε πρόσβαση σε κινήσεις, λογαριασμούς και αποδείξεις 24/7. Διαχειριζόμαστε τα αιτήματα πελατών άμεσα και με ακρίβεια. Οι αντιπρόσωποί μας εστιάζουν στη λεπτομέρεια και χειρίζονται το λογαριασμό σας με απόλυτη φροντίδα σε κάθε βήμα.

Υπηρεσίες Εταιρικής Μετεγκατάστασης Allied: κάθε Μετακόμιση είναι Εύκολη

Η υπόσχεσή μας είναι να κάνουμε κάθε εμπειρία μετακόμισης και μετεγκατάστασης εύκολη και ξεκούραστη για εσάς – χωρίς άγχος . Έχετε την ίδια ποιότητα υπηρεσιών από την αρχή ως το τέλος, οπουδήποτε κι αν θέλουν να μεταφερθούν οι υπάλληλοί σας. Η δύναμη του δικτύου μας …κινεί διαρκώς την επιχείρησή σας. Έχουμε την ικανότητα και τα εργαλεία να μετεγκαταστήσουμε τους υπαλλήλους σας οπουδήποτε στον κόσμο –σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο του έτους. Με ιδιόκτητα εταιρικά γραφεία σε 34 χώρες στην Ευρώπη, στην Ασία και στον Ειρηνικό και πάνω από 500 σημεία με αντιπροσώπους μόνο στη Βόρεια Αμερική, με την Allied οι υπαλληλοί σας νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Οι άνθρωποί μας δεν συσκευάζουν, φορτώνουν, ρυμουλκούν και μετεγκαταστούν απλώς. Λύνουν προβλήματα και ζουν την πρόκληση της δουλειάς σας.

Γνωρίζουμε ότι η εταιρική μετεγκατάσταση –μία μόνο από τις ευθύνες σας- μπορεί να γίνει πολύπλοκη και χρονοβόρα. Με την Allied όλη η πίεση είναι στις δικές μας ομάδες από τους συσκευαστές, τους επικεφαλής και τους συμβούλους μας, που προσφέρουν ποιότητα υπηρεσιών με επίκεντρο εσάς,  ώστε να έχετε μια μοναδική εμπειρία μετεγκατάστασης χωρίς άγχος.

Υπηρεσίες Εταιρικής Μετεγκατάστασης που σχεδιάζονται για κάθε Επιχείρηση

Κατά τη διάρκεια της μετακόμισης και της μετεγκατάστασης, για την Allied είστε ένας φίλος και συνεργάτης, όχι ένας απλός πελάτης. Ο καθένας μπορεί να σας μετακομίσει από ένα σημείο “Α” σε ένα σημείο “Β”. Θέλουμε όμως κάτι παραπάνω από αυτό. Προσπαθούμε διαρκώς να είμαστε ο συνεργάτης των εταιρικών μετεγκαταστάσεων σας –να είμαστε εσείς, μια προέκταση της επιχείρησής σας. Δουλεύουμε μαζί σας για να χτίσουμε το σωστό πακέτο μετακόμισης και μετεγκατάστασης. Είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά, όπως η τοπική αντιπροσωπεία σε μια ξένη χώρα, η ειδοποίηση για ένα πρόβλημα πριν γίνει πρόβλημα ή η συνέπεια παράδοσης και παραλαβής κάθε φορά. Σε όλα αυτά εστιάζουμε. Και αυτά τα μικρά κάνουν την Allied τη μεγάλη δύναμη στις  εταιρείες μετακομίσεων και μετεγκαταστάσεων.

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!