Ποιότητα Υπηρεσιών

Αν επιλέγετε μόνο το καλύτερο, τότε η επιλογή για εταιρικές μετεγκαταστάσεις είναι Allied! Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η εγγύηση και για τη δική σας επιτυχή εταιρική μετεγκατάσταση στο εξωτερικό. Η Allied υπόσχεται και κάνει πραγματικότητα υπηρεσίες που είναι σίγουρο ότι ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!

Ποιοτικές Εταιρικές Μετεγκαταστάσεις στην Ελλάδα με αποτελέσματα

Η ικανοποίηση των πελατών της Allied δεν μετριέται μόνο με τα λόγια τους αλλά και με τα έργα τους …να μας προτιμούν και πάλι! Απόδειξη: τα αποτελέσματα της μέτρησης ικανοποίησης. Ο απώτερος στόχος να “παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας οπουδήποτε” διασφαλίζεται με πρακτικές διαρκούς βελτίωσης. Γι’ αυτό και χρησιμοποιούμε ανεξάρτητη, εξωτερική εταιρεία που διενεργεί Έλεγχο Ποιότητας Υπηρεσιών (QSA) που μετρά την ικανοποίηση πελατών της Allied με τηλεφωνική ή online έρευνα 72 ώρες μετά τη μετακόμισή τους.

Οι απαντήσεις των πελατών σε ερωτηματολόγιο 14 ερωτήσεων αναρτώνται καθημερινά και δημοσιεύονται στο διαδίκτυο για τους πράκτορες της Allied. Με βάση αυτά τα αποτελέσματα οι άνθρωποι της Allied αναπτύσσουν και βελτιώνουν την αποτελεσματικότητά τους, τις πρακτικές εκπαίδευσης και λειτουργίας της εταιρείας. Η ποιότητα για μας δεν είναι μόνο μια λέξη, είναι έργο συνεχούς βελτίωσης!

Έλεγχος Ποιότητας Υπηρεσιών

Στόχος της Allied είναι η απάντηση «Απόλυτα Ικανοποιημένοι» στην ερώτηση για την ποιότητα υπηρεσιών από κάθε πελάτη της. Το 1995 το αποτέλεσμα της απάντησης «Απόλυτα Ικανοποιημένοι» ήταν στο 4.25/5. Χάρη στις πρακτικές συνεχούς βελτίωσης ο πήχης ανεβαίνει διαρκώς: το 1998 ήταν 4.35, το 2001 ανέβηκε στο 4.40 και σήμερα βρίσκεται στο 4.62 κατά μέσο όρο.

Εταιρικές Μετεγκατάστασεις στην Αθήνα με γνώμονα την Ποιότητα

Εταιρικές Μετεγκαταστάσεις & Μετακομίσεις με την Allied σημαίνει άριστες υπηρεσίες, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και εξειδικευμένοι επαγγελματίες σε όλη τη διάρκεια της μετεγκτάστασής σας. Η Allied εγγυάται μία εμπειρία μετακόμισης στο εξωτερικό με ποιότητα σε όλες τις εκφάνσεις της! Ο Έλεγχος Ποιότητας Υπηρεσιών μετρά την επιτυχία μας σε ποιοτικές εταιρικές μετεγκαταστάσεις κάθε φορά, για κάθε πελάτη. Η επιλογή Allied είναι η επιλογή της «υψηλότερης ποιότητας υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο».

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!