Υπηρεσίες Μετεγκατάστασης για τους Υπαλλήλους σας

Μετακομίστε τους υπαλλήλους σας απλά & γρήγορα οπουδήποτε στον κόσμο! Η Allied δεν μετακινεί απλά τα αντικείμενα των υπαλλήλων σας …κινεί τη ζωή τους σε νέα τροχιά. Γιατί η επιτυχία των υπαλλήλων σας, είναι και δική μας!

Στην Allied οι υπηρεσίες εταιρικής μετακόμισης σχεδιάζονται με γνώμονα τις ανάγκες των υπαλλήλων σας. Έτσι, είτε οι υπάλληλοί σας μετακομίζουν από το Πίτσμπουργκ στο Περθ, από το Ντένβερ στο Ντουμπάι ή από το Τορόντο στο Τόκιο, το ταξίδι της επιτυχίας τους είναι εξασφαλισμένο με την Allied! Γιατί μόνο μαζί μας απολαμβάνετε άριστες υπηρεσίες διεθνών προδιαγραφών σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η Έξυπνη Επιλογή για Διεθνείς Μετακομίσεις

Η επιλογή Allied σημαίνει εγγύηση, άψογη εξυπηρέτηση και φροντίδα για τους υπαλλήλους σας και τα αντικείμενά τους. Μετακομίζουμε πάνω από 1.000 οικογένειες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο και έχουμε ηγετική θέση στον χώρο. Με τις εξειδικευμένες μεθόδους συσκευασίας και τα ειδικά υλικά που χρησιμοποιούμε, τα προσωπικά και επαγγελματικά αντικείμενα της οικοσκευής των υπαλλήλων σας φτάνουν στον προορισμό σας με απόλυτη ασφάλεια.

Το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί με εκτενή και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα, ώστε να διασφαλίζεται η αποτελεσματική και ασφαλής συσκευασία της οικοσκευής των υπαλλήλων σας. Τα ενισχυμένα ειδικά χαρτοκιβώτιά μας είναι η εγγύηση ότι όλα τα προσωπικά αντικείμενα και είδη των υπαλλήλων σας θα παραμείνουν ασφαλή σε όλη τη διάρκεια της μετακόμιση. Όσο για τα αντικείμενα υψηλής αξίας όπως είναι τα έργα τέχνης, οι αντίκες ή συλλεκτικά αντικείμενα, με την Allied είστε σίγουροι ότι συσκευάζονται και προστατεύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Εντοπισμός Διεθνούς Αποστολής, 24 Ώρες την Ημέρα

Στον online εντοπισμό της αποστολής σας …εντοπίζεται η υπεροχή της Allied (Pickfords)! Με το προηγμένο online σύστημα, εσείς και οι υπάλληλοί σας γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται η οικοσκευή σας, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Λαμβάνετε καθημερινές αναφορές της πορείας της αποστολής σας, ενώ οι υπάλληλοί σας αναζητούν ανά πάσα στιγμή κρίσιμες ημερομηνίες, όπως είναι η καταγραφή,  η παραλαβή, η αναχώρηση από το λιμάνι και η άφιξη, ο εκτελωνισμός και τέλος η παράδοση.

Με την απλή χρήση του αριθμού πτήσης ή ναύλωσης, οι υπάλληλοι σας εντοπίζουν online την αποστολή τους και είναι μαζί της κάθε στιγμή!

Online Διαχείριση Λογαριασμού για Μετακομίσεις στο Εξωτερικό

Με την Allied, οι υπάλληλοι σας έχουν πρόσβαση σε ιστοσελίδα που σχεδιάζεται ειδικά για τη δική σας εταιρεία. Αποκτούν κωδικό πρόσβασης και κάνουν …enter σε κάθε πληροφορία για τις δικές σας εταιρικές μετεγκαταστάσεις! Στην ιστοσελίδα αυτή ενημερώνονται για τη δική σας εταιρική πολιτική μετακομίσεων, ενώ έχουν πρόσβαση σε συμβουλές προετοιμασίας, χρήσιμες πληροφορίες για τη χώρα προορισμού κ.ά.

Εταιρικές Μετεγκαταστάσεις στο Εξωτερικό Απλά & Εύκολα

Η επιλογή εταιρικών μετεγκαταστάσεων με την Allied είναι συνώνυμο της ποιότητας και της εξυπηρέτησης. Οι ανάγκες κάθε υπαλλήλου σας είναι η αφετηρία που κινεί όλες τις υπηρεσίες μας.  Κατανοούμε τη μεγάλη αλλαγή που οι υπάλληλοί σας είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν.  Αντιλαμβανόμασε ότι βοηθούμε στην μετάβασή ολόκληρης της ζωής τους  στο εξωτερικό. Με τις υπηρεσίες εταιρικών μετεγκαταστάσεων της Allied, οι υπάλληλοί σας ζουν μία μοναδική εμπειρία μετακόμισης στο εξωτερικό, όποιος κι αν είναι ο προορισμός τους!

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!