Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η κορυφαία εταιρεία μετακινήσεων στον κόσμο

Πάνω από 100.000 ευχαριστημένοι πελάτες κάθε χρόνο

ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Για υπηρεσίες διεθνούς μετακόμισης που θα εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη μετακίνηση σας στο εξωτερικό, αναζητήστε την Allied, The Careful Movers. Είμαστε η μεταφορική εταιρεία στη Ελλάδα που μπορεί να σας μεταφέρει αποτελεσματικά οπουδήποτε στον κόσμο – με την ίδια ευκολία που μετακομίζουμε κάποιον στη διπλανή γωνία ή πόλη.

ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΩΝ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ

Η Allied, The Careful Movers είναι η εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις – από την αρχή έως το τέλος για τη μετακόμισή σας στο εξωτερικό. Οι διεθνείς υπηρεσίες μετακόμισης που προσφέρουμε είναι απαράμιλλες στον κλάδο. Όταν χρειάζεστε ειδικούς για να διαχειριστούν τη μετακόμισή σας στο εξωτερικό, εμπιστευτείτε την Allied, The Careful Movers. 

Διαθέτουμε έμπιστους και καταρτισμένους συνεργάτες, με πολλά χρόνια εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας για να σας μεταφέρουμε εκεί που θέλετε να μετακομίσετε – με άνεση σε οπουδήποτε σημείο στον κόσμο.

ΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ

Στην Allied, The Careful Movers, κατανοούμε πλήρως ότι δεν μετακομίζετε απλώς τα πράγματά σας από το ένα μέρος στο άλλο. Μετακομίζετε σε μια νέα χώρα με διαφορετικά ήθη και έθιμα και ενδεχομένως με διαφορετική γλώσσα. Η ζωή σας αλλάζει μπροστά στα μάτια σας. Έχετε όλες τις νέες ανάγκες όσον αφορά τις υπηρεσίες διεθνούς μετακόμισης – από τον εκτελωνισμό μέχρι τις ευέλικτες επιλογές αποθήκευσης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Με όλα όσα έχετε ήδη να σκεφτείτε, δεν θα έπρεπε να ανησυχείτε για την ίδια την πραγματική μετακόμιση. Επειδή η Allied, The Careful Movers μετακινεί περισσότερους ανθρώπους παγκοσμίως από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία, έχουμε τελειοποιήσει τις διαδικασιες. Ο προσωπικός συνεργάτης μετοκόμισης συντονίζει τη μετακόμισή σας καιμε το online σύστημα εντοπισμού της αποστολής, μπορούμε να παρακολουθούμε που είναι τα πράγματά σας σε κάθε βήμα της μεταφοράς.

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΊ ΤΗΝ ALLIED ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΩΝ

 • Προσωπική Αντιμετώπιση
  Αυτό που κάνει την Allied να ξεχωρίζει ως εταιρεία διεθνών μετακομίσεων είναι η ικανότητά μας να αναγνωρίζουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες της μετακόμισή σας, στις οποίες και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις. Για να μετακομίσετε στο εξωτερικό, χρειάζεστε μια εταιρεία διεθνών μετακινήσεων με γνώση, εμπειρία και ολοκληρωμένους υπηρεσίες. Χρειάζεστε την Allied.
 • Ειδικευμένοι επαγγελματίες
  Το εξειδικευμένο προσωπικό μας πακετάρει αποτελεσματικά ολόκληρη την οικοσκευή σας και ετοιμάζει τα πράγματά σας για το ταξίδι στο εξωτερικό. Χρησιμοποιήσουμε υλικά και προμήθειες συσκευασίας της υψηλότερης ποιότητας και απογράφουμε κάθε κομμάτι της αποστολής σας. Με το online σύστημα εντοπισμού της αποστολής, μπορούμε να παρακολουθούμε πού βρίσκονται τα πράγματά σας ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Στο πλαίσιο των υπηρεσιών διεθνών μετακομίσεων θα λάβετε και λεπτομέρειες για την αποστολή σας με τον αριθμός ναύλωσης ή πτήσης.
 • Προσωπικός συνεργάτης
  Οι υπηρεσίες των διεθνών μετακομίσεων ξεκινούν με τον προσωπικό συνεργάτη της μετακόμισης σας, ο οποίος όχι μόνο θα σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια της μετακόμισής σας, αλλά είναι και σε επικοινωνία μαζί σας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Ο προσωπικός συνεργάτης μετακόμισης επιβλέπει και συντονίζει τη μετακόμισή σας από την αρχή έως το τέλος, με μοναδικό στόχο την απόλυτη ικανοποίησή σας κάθε στιγμή.
 • Επιλογές αποθήκευσης
  Εάν δεν μεταφέρετε όλα τα αντικείμενα σας ταυτόχρονα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τις ευέλικτες επιλογές αποθήκευσης. Οποια και εάν είναι η ανάγκη αποθήκευσης κατά τη διάρκεια της μετακόμισης, εχουμε την κατάλληλη λύση. Η αποθήκευση είναι μια καλή επιλογή εάν μετακομίζετε ένα μικρότερο όγκο πραγμάτων, η νοικιάζετε το σπίτι σας ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό ή εάν μένετε σε ξενοδοχείο πριν μετακομίσετε μόνιμα σε άλλο σπίτι.

Λάβετε μια δωρεάν προσφορά μετακόμισης

Προσιτές υπηρεσίες μετακόμισης με την υποστήριξη ενός ονόματος που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η προσοχή στις ανάγκες μας και η προθυμία για βοήθεια. επικοινωνήσαμε το πρωί και το ίδιο απόγευμα κάποιος ήταν κοντά μας

Robert S Cambridge, MA

H Allied όταν έφτασε ακριβώς στην ώρα της. Η Allied έκανε πολύ καλή συσκευασία των πραγμάτων μου πριν ξεκινήσει η μετακόμιση.

Jay H Lakeland, FL

Οι ομάδες ήταν πολύ καλές και προσεκτικές. Ο επικεφαλής οδηγός, Mike, ήταν εξαιρετικός και οπωσδήποτε θα ήθελα να ζητήσω τον ίδιο οδηγό αν θα πρέπει να μετακομίσω και πάλι.

Rick S Bemidji, MN

 

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!