Μετακομίζοντας το Σπίτι σας στο Εξωτερικό

Κάθε μετακόμιση είναι διαφορετική – ειδικά μια μετακόμιση σπιτιού στο εξωτερικό. Γι’ αυτό και στην Allied Pickfords σχεδιάζεται ειδικά για εσάς!

Όταν κλείνετε μια μετακόμιση στο εξωτερικό με την Allied Pickfords, αυτό που έχει σημασία είστε εσείς: οι δικές σας ανάγκες και ειδικές προτιμήσεις.

Γνωρίζουμε ότι η μετακόμιση στο εξωτερικό δεν είναι “φασόν”, ούτε ίδια για όλους, γι’ αυτό και φτιάχνουμε πλάνο μετακόμισης για κάθε πελάτη μας.

 

Για Μετακόμιση Εξωτερικού, η επιλογή είναι Allied

Επιλέγοντας την Allied για τη μετακόμισή σας στο εξωτερικό, θα δημιουργήσουμε τη λύση που ταιριάζει μόνο σε εσάς και μόνο (-κάθε μετακόμιση είναι διαφορετική). Είμαστε η εξειδικευμένη εταιρεία που διασφαλίζει ότι θα μετακομίσετε στο εξωτερικό χωρίς αναστάτωση, μέσα στο χρονοδιάγραμμά σας και, το σημαντικότερο, εντός του επιδόματος μετακίνησης ή του προσωπικού προϋπολογισμού που έχετε.

Μη χάνετε λοιπόν άδικα χρόνο και χρήμα! Κλείστε σήμερα τη μετακόμισή σας στο εξωτερικό με την Allied – προσοχή, η διαθεσιμότητα αλλάζει κάθε μέρα, μερικές φορές και κάθε ώρα.

Ζήστε, τώρα, τη διεθνή εμπειρία της Allied

Μόλις είστε έτοιμοι καλέστε μας για να συζητήσουμε/σχεδιάσουμε μαζί την ιδανική μετακόμιση του σπιτιού σας στο εξωτερικό. Στην πρώτη -προφορική- φάση, θα συζητήσουμε για τη συσκευασία των αντικείμενων, την ασφαλιστική κάλυψη που επιθυμείτε και τις ημερομηνίες μετακόμισης. Όσο πιο πολλά δεδομένα μας δώσετε, τόσο πιο πλήρης θα είναι και ο προγραμματισμός της μετακόμισής σας.

Στη δεύτερη φάση, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε την επίσημη αποδοχή της προσφοράς, τους ειδικούς όρους και τις συνθήκες και να μας τις επιστρέψετε συμπληρωμένες μαζί με τη σύμβαση ασφαλιστικής κάλυψης. Είναι σημαντικό να συμπληρωθούν όλα τα ανωτέρω όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η μετακόμισή σας στο εξωτερικό.

Η σύμβαση αποδοχής είναι η επίσημη αποδοχή της μετακόμισής σας – κρατήστε οπωσδήποτε αντίγραφο!

Μόλις κλείσετε τη μετακόμισή σας στο εξωτερικό με την Allied, ο Προσωπικός σας Σϋμβουλος Μετακόμισης θα σας στείλει επιστολή με τις πληροφορίες που αφορούν την ημερομηνία συσκευασίας και παραλαβής της οικοσκευής, την εκφόρτωση, καθώς και την ημερομηνία μετακόμισης. Αν έχετε συμπεριλάβει ασφαλιστική κάλυψη, θα σας αποσταλεί το αντίστοιχο αντίγραφο σύμβασης. Όταν ολοκληρωθούν όλα τα παραπάνω βήματα, είστε έτοιμοι για τη μοναδική εμπειρία της μετακόμισης στο εξωτερικό με την Allied! 

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!