Μετακομίσεις Διπλωματών

Μετακομίζοντας Διπλωμάτες σε όλο τον Κόσμο εδώ και δεκαετίες

Η Allied έχει απόλυτη εξειδίκευση στις μετακομίσεις διπλωματών στο εξωτερικό. Είμαστε οι ειδικοί στις μετακομίσεις διπλωματικού σώματος στην Ελλάδα. Αν λοιπόν, είστε διπλωμάτης που ανέλαβε θέση στο εξωτερικό ή που επιστρέφει στην πατρίδα, είστε στο σωστό μέρος! Δεν είναι τυχαίο ότι η Allied είναι ο συνεργάτης που προτιμούν τα Υπουργεία Εξωτερικών παγκοσμίως, όπως: η Υπηρεσία Εξωτερικού και Κοινοπολιτείας της Μεγάλης Βρετανίας, το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, το Υπουργείο Εξωτερικών των Η.Π.Α., η Υπηρεσία Διεθνών Σχέσεων και Εμπορίου της Αυστραλίας, τα περισσότερα Υπουργεία Εξωτερικών της Ε.Ε., της Λατινικής Αμερικής, των χωρών της Μέσης Ανατολής, της Κίνας, της Ιαπωνίας, της Ινδονησίας, των Φιλιππίνων, της Ταϋλάνδης …η λίστα είναι πραγματικά μεγάλη!

Γνωρίζουμε και πάντα πληρούμε τις απαιτήσεις του Υπουργείου Εξωτερικών της χώρας σας

Είτε πρόκειται για σύμβαση αορίστου χρόνου είτε για μεμονωμένη μετακίνηση σε μια Πρεσβεία, είμαστε πανέτοιμοι να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας! Η Allied διαθέτει επαγγελματική αρτιότητα και διεθνή πρότυπα. Ο προηγμένος εξοπλισμός και οι εγκαταστάσεις μας διασφαλίζουν ασφαλή μετακόμιση και αποθήκευση. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας γνωρίζει πολλές γλώσσες, ενώ οι μεταφορείς και οι συσκευαστές μας …μιλούν την γλώσσα της επιτυχίας των μετακομίσεων! Διαθέτουμε υπερσύγχρονο στόλο φορτηγών και ημιφορτηγών, εξοπλισμένων με την τελευταία τεχνολογία εντοπισμού GPS.

Ευέλικτες τιμές, ευέλικτες πληρωμές

Η ευελιξία είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμά μας! Έτσι, αν π.χ. ο εργοδότης σας καλύπτει το κόστος της μετακόμισής σας, είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε. Είτε η μετακόμιση πληρώνεται από εσάς είτε χρηματοδοτείται από την Πρεσβεία, η Allied προσφέρει τις πιο ευέλικτες και προσιτές τιμές!

Στην άλλη γωνία και σε κάθε γωνιά του κόσμου™

Η Allied είναι μάλλον η μόνη εταιρεία που έχει γραφείο στην πόλη αναχώρησής σας και στον τόπο της νέας σας θέσης! Αυτό σημαίνει ότι τα πολύτιμα προσωπικά σας αντικείμενα και τα επαγγελματικά αρχεία σας θα παραμείνουν στα χέρια ενός …μετακομίζουν από πόρτα σε πόρτα. Μία εταιρεία με πλήρη υπευθυνότητα – μία μετακόμιση στα χέρια ενός. Το παγκόσμιο σλόγκαν της Allied ‘Στην άλλη γωνία και κάθε γωνιά του κόσμου” τα λέει όλα: είτε μετακομίζετε στην άλλη γωνία είτε στην άλλη γωνιά του κόσμου, είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα!

Έτσι, αν η επόμενη θέση σας είναι σε χώρα ή σε περιοχή με κοινωνικές αναταραχές, η Allied έχει την εμπειρία να διασφαλίσει άψογη παροχή υπηρεσιών ακόμη κι εκεί. Χωρίς εκπλήξεις.

Προβλέψιμη Ποιότητα σε έναν Απρόβλεπτο Κόσμο™

Γνωρίζουμε ότι χρειάζονται εξειδικευμένοι επαγγελματίες σε κάθε πτυχή της μετακόμισής σας, προκειμένου να γίνει όπως σχεδιάστηκε. Γι’ αυτό και ως ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών μετακόμισης στον κόσμο έχουμε εμπιστευμένους αντιπροσώπους σε περισσότερες από 130 χώρες. Το γραφείο της Allied που βρίσκεται κοντά σας αναλαμβάνει κάθε λεπτομέρεια αν μετακομίζεται τοπικά, ενώ το διεθνές δίκτυό μας είναι μαζί σας όταν μετακινείστε σε άλλη χώρα.

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!