Στάδια μιας Μετακόμισης στο Εξωτερικό

Διεθνείς Μετακομίσεις Μετακομίσεις στο Εξωτερικό με την φροντίδα της Allied Pickfords Greece

Προετοιμάζοντας μια Μετακόμιση στο Εξωτερικό: Καταγραφή Αντικειμένων

Ξεκινώντας την προετοιμασία για μια μετακόμιση στο εξωτερικό, ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα έλθει σπίτι σας για να σας εξηγήσει από κοντά τις ποικίλλες υπηρεσίες που προσφέρει η Allied. Στο επόμενο στάδιο, ο συνεργάτης μας θα καταγράψει όλα τα αντικείμενα που μετακομίζετε, υποδεικνύοντας ποια αντικείμενα που είτε δεν μπορούν να μεταφερθούν, όπως π.χ. εύφλευκτες μπογιές ή αντικείμενα που χρειάζονται ειδική προσοχή, όπως π.χ. ένα (κινέζικο ) σκρίνιο – αντίκα με κρύσταλλο, ένα κειμήλιο ρολόι του παππού ή μια συλλογή κρασιών.

Η προσφορά που θα σας δοθεί θα βασιστεί στον όγκο των αντικειμένων που θα μεταφέρετε και/ή στον αριθμό και στο βάρος των αντικειμένων της αερομεταφοράς. Έχει ιδιαίτερη σημασία και ο δικός σας ρόλος σε αυτό το στάδιο! Όσο πιο λεπτομερής είναι η αναφορά σας προς τον συνεργάτη μας, τόσο πιο ακριβής θα είναι η εκτίμηση κόστους που θα σας δοθεί.

Τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε;

Βεβαιωθείτε ότι θα επιδείξετε όλα τα αντικείμενα με κάθε λεπτομέρεια, συμπεριλαμβανομένων των περιεχομένων συρταριών, ντουλαπιών, σοφίτων και γκαράζ. Περιγράψτε αναλυτικά τα αντικείμενα που δεν βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στο σπίτι σας. Ενημερώστε μας αν σχεδιάζετε να αγοράσετε αντικείμενα, που θα συμπεριληφθούν στη μετακόμιση.

Άλλη μία λύση είναι η αποθήκευση των αντικειμένων σας στη χώρα σας ή στη χώρα του προορισμού σας. Η αποθήκευση είναι μία οικονομικά συμφέρουσα λύση, ιδίως αν πρέπει να περιορίσετε τον όγκο και μέγεθος της αποστολής σας, αν μισθώσετε την κατοικία σας όσο λείπετε ή αν θα μείνετε σε ξενοδοχείο πριν την εύρεση μιας μόνιμης κατοικίας. Ο συνεργάτης μας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σας ενημερώσει για κάθε ανάγκη αποθήκευσης.

Προετοιμάζοντας μια Μετακόμιση στο Εξωτερικό: Προστασία Αντικειμένων

Ο συνεργάτης μας θα σας προτείνει επιλογές ασφαλιστικής κάλυψης, ώστε να διασφαλίσετε ότι τα αντικείμενά σας θα είναι ασφαλισμένα κατά τη μετακόμιση. Εάν και οι πιθανότητες να συμβεί κάτι είναι ελάχιστες, η ασφαλιστική κάλυψη σας δίνει την ασφάλεια και την ηρεμία που χρειάζεστε για μια μετακόμιση στο εξωτερικό. Γι’ αυτό και η ενημέρωση για ασφαλιστική κάλυψη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προετοιμασίας για μια διεθνή μετακόμιση.

Προετοιμάζοντας μια Μετακόμιση στο Εξωτερικό: Απαραίτητα Έγγραφα

Η τεκμηρίωση με τα κατάλληλα έγγραφα είναι ολοένα και πιο σημαντική λόγω των αυξημένων απαιτήσεων ασφαλείας. Έχετε το πλεονέκτημα της εμπειρίας του Προσωπικού Συνεργάτη της Allied, που σας καθοδηγεί σε όλη τη διαδικασία της υπόδειξης και συμπλήρωσης των απαραίτητων εγγράφων στη χώρα σας και στη χώρα προορισμού σας. Τα έγγραφα τεκμηρίωσης είναι ιδιαίτερα κρίσιμο κομμάτι της προετοιμασίας για διεθνή μετακόμιση και κάθε καθυστέρηση ενδέχεται να καθυστερήσει την αποστολή της οικοσυσκευής σας.

Επαγγελματικές υπηρεσίες συσκευασίας για διεθνείς μετακομίσεις

Μια μετακόμιση στο εξωτερικό χρειάζεται έμπειρους, άριστα εκπαιδευμένους συσκευαστές, που θα διασφαλίσουν τη σωστή συσκευασία και εκφόρτωση. Η Allied είναι από τις πιο έμπειρες εταιρείες στην Ελλάδα.

Επιλογές Μεταφοράς σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Αεροπορική, οδική ή θαλάσσια μεταφορά; Η επιλογή είναι δική σας! Η Allied προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών μεταφοράς, για να προχωρήσετε με αυτή που ταιριάζει στο χρονοδιάγραμμα και στον προϋπολογισμό σας. Επιλέξτε τον δικό σας συνδυασμό υπηρεσιών, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, και μετακομίστε στο εξωτερικό απλά & εύκολα!

Η δική σας αξιόπιστη εταιρεία

Αν μετακομίσετε στο εξωτερικό με την Allied (Pickford), θα έχετε τον δικό σας Προσωπικό Συνεργάτη Μετακόμισης. Είναι ο άνθρωπος που θα είναι μαζί σας σε κάθε φάση της διαδικασίας της μετακόμισης, θα βρει τη σωστή λύση για εσάς, θα διαχειριστεί και θα επιμεληθεί κάθε πτυχή της μετακόμισής σας, ενώ θα σας συμβουλεύει και θα σας καθοδηγεί κάθε στιγμή.

Η προετοιμασία για μια διεθνή μετακόμιση είναι το ήμισυ του παντός για μια μετακόμιση στο εξωτερικό με επιτυχία. Πράγματι, μια μετακόμιση στο εξωτερικό μπορεί να γίνει πολύπλοκη …καθώς ανταλλάσσετε το παλιό και γνώριμο με κάτι τελείως νέο. Με την Allied, όμως, όλα γίνονται απλά!

 

 

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!