Εκτελωνισμός

Άγνωστες διαδικασίες και δεκάδες έγγραφα κάνουν τον εκτελωνισμό να μοιάζει με λαβύρινθο. Εκτός κι αν επιλέξετε την Allied Pickfords! Ο Προσωπικός Συνεργάτης Μετακόμισης Allied Pickfords σας είναι μαζί σας σε κάθε βήμα, καθοδηγώντας σας σε όλη τη διαδικασία του εκτελωνισμού.

 

Πώς μπορεί να με βοηθήσει ο Προσωπικός Σύμβουλος Μετεγκατάστασης;

Τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχουν μετατρέψει τον εκτελωνισμό σε περίπλοκη διαδικασία. Ο Προσωπικός Σύμβουλος της Allied είναι κοντά σας με απόλυτη εξειδίκευση στον εκτελωνισμό. Μια διαδικασία που ξεκινά με το τοπικό γραφείο της Allied στη χώρα σας.

Προετοιμασία για Εκτελωνισμό κατά τη Μετακόμιση στο Εξωτερικό

Ο Προσωπικός Σύμβουλος Μετεγκατάστασης θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τα αναγκαία έγγραφα, που στη συνέχεια θα διαβιβάσει στον συνεργαζόμενο πράκτορα της Allied Pickfords στον προορισμό σας. Το τοπικό γραφείο της Allied παραλαμβάνει τα έγγραφά σας και πριν τα παραδώσει στον εκτελωνιστή διασφαλίζει ότι πράγματι είναι συμπληρωμένα σωστά και ολοκληρωμένα. Στη συνέχεια, ο αντιπρόσωπος της Allied στον προορισμό σας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κανονίσετε τον χρόνο παράδοσης που σας εξυπηρετεί.

Μόλις φτάσετε στη χώρα προορισμού σας, είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε άμεσα με την Allied. Κάθε καθυστέρηση μπορεί να σημαίνει καθυστέρηση στον εκτελωνιμσό και επιπρόσθετα κόστη αποθήκευσης. Η ‘Επισταλία’ ή ενοικίαση λιμανιού είναι η πρόσθετη δαπάνη που προκύπτει όταν δεν μπορούμε να παραδώσουμε την αποστολή σας εγκαίρως. Τα αερόδρομια επιβάλλουν παρόμοια κόστη, εάν καθυστερήσουν οι αερο-αποστολές. Γι’ αυτό επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο της Allied, αμέσως μόλις φτάσετε.

Απαγορευμένα Αντικείμενα σε μια Μετακόμιση στο Εξωτερικό

Κάθε χώρα έχει τη δική της λίστα απαγορευμένων αντικειμένων. Προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα ή καθυστερήσεις κατά τον εκτελωνισμό της αποστολής σας, παρέχουμε τα έγγραφα εκτελωνισμού από την αρχή της μετακόμισής σας. Προς αποφυγή εκπλήξεων, με την Allied Pickfords θα έχετε στη διάθεσή σας και τη λίστα των αντικειμένων που απαγορεύεται η είσοδός τους στη χώρα προορισμού σας.

Εντοπισμός Αποστολής κατά τη διάρκεια της Μετακόμισης στο Εξωτερικό

Εκτός από υπηρεσίες εκτελωνισμού, η Allied προσφέρει την πιο προηγμένη τεχνολογία δορυφορικής αναζήτησης της αποστολής σας σε όλη τη διάρκεια της μετακόμισης. Με το GlobalCom, το υπερσύγχρονο σύστημα online εντοπισμού της Allied, μπορείτε να παρακολουθείτε την αποστολή σας κατά τη μεταφορά της –από την εκφόρτωση μέχρι τον εκτελωνισμό και την παράδοση. Η αποστολή σας δεν θα είναι ποτέ μακριά σας, αφού η Allied διαθέτει σύστημα onine εντοπισμού για κάθε είδους μεταφορά. Εντοπισμός αποστολής κάθε στιγμή και υπηρεσίες εκτελωνισμού για κάθε χώρα: οι παροχές που ξεχωρίζουν την Allied για τη μετακόμισή σας στο εξωτερικό!

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!