Παράδοση και Αποσυσκευασία

Η Allied ξεχωρίζει για την εξυπηρέτηση πελατών σε κάθε φάση/πτυχή της μετακόμισης στο εξωτερικό. Από το πλάνο πριν τη μετακόμιση μέχρι το άνοιγμα του τελευταίου κουτιού, θα ζήσετε μια εμπειρία που σίγουρα θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας. Ακόμη και στο τέλος της μετακόμισής σας, με την Allied Pickfords θα έχετε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών.

Όταν η αποστολή σας φθάσει στον τελικό προορισμό της, η οικοσκευή σας αποσυσκευάζεται ακριβώς με την ίδια φροντίδα με την οποία εκφορτώθηκε. Το έμπειρο προσωπικό μας γνωρίζει ότι οι αποστολές μιας μετακόμισης στο εξωτερικό χρειάζονται ειδική φροντίδα. Εξάλλου έχει εκπαιδευτεί ειδικά για να σας παρέχει την κατάλληλη εκφόρτωση και αποσυσκευασία. Έτσι, όταν συνεργάζεστε με τους ειδικούς της Allied Pickford, έχετε διασφαλίσει ότι:

  • Οι επικεφαλής της ομάδας μιλούν αγγλικά και είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν
    στην παραλαβή.
  • Όλα τα αντικείμενά σας θα εκφορτωθούν προσεκτικά, θα διασταυρωθούν με τη λίστα της αποστολής σας και θα τοποθετηθούν στους σωστούς χώρους.
  • Τα εύθραυστα αντικείμενα, όπως π.χ. από γυαλί και πορσελάνη, θα αποσυσκευαστούν σε ειδικές επιφάνειες.
  • Όλα τα υλικά συσκευασίας και τα υπολείμματα θα αποκρυνθούν γρήγορα από το σπίτι σας.

Στο -μάλλον απίθανο- ενδεχόμενο που κάποιο αντικείμενο της αποστολής σας καταστραφεί, η Allied Pickfords απαντά γρήγορα και εύκολα στα αιτήματά σας μέσω ειδικού τμήματος της εταιρείας. Με την online διαδικασία που παρέχουμε όλα γίνονται πραγματικά με ένα κλικ. Αν και οι πιθανότητες λένε ότι τίποτα δεν θα συμβεί, το ειδικό τμήμα της Allied Pickfords είναι στη διάθεσή σας για να νιώθετε ξέγνοιαστοι.

Αναφορά παράδοσης

Όταν φτάσει το τελευταίο στάδιο της μετακόμισής σας στο εξωτερικό, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε έναν κατάλογο αντικειμένων σε συσκευασία. Είναι η επιβεβαίωση ότι όλα τα αντικείμενά σας παραδόθηκαν. Θα σας ζητηθεί επίσης να υπογράψετε μία αναφορά παράδοσης ή ‘Αναφορά Επιστροφής’. Αυτή η αναφορά αναφέρει με σαφήνεια την κατάσταση της αποστολής σας όταν αποσυσκευάστηκε. Το προσωπικό θα διαβιβάσει την αναφορά παράδοσης και τον κατάλογο αντικειμένων σε συσκευασία στον Προσωπικό σας Συνεργάτη Allied Pickfords προς επιβεβαίωση ότι η αποστολή σας παραδόθηκε ακριβώς όπως επιθυμούσατε.

Allied σημαίνει εμπιστοσύνη και ποιοτική εξυπηρέτηση σε κάθε στάδιο της μετακόμισής σας. Από τη συσκευασία των αντικειμένων σας μέχρι την αποσυσκευασία της αποστολής σας. Η Allied είναι εδώ για να μετακομίσετε εύκολα & γρήγορα στο εξωτερικό!

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!