Συσκευασία και Εκφόρτωση

Ετοιμαστείτε για την πρώτη σας εμπειρία μετακόμισης στο εξωτερικό! Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα είναι δίπλα σας για να διασφαλίσει ότι η διεθνής μετακόμισή σας θα είναι επιτυχής. Γιατί, το πρώτο βήμα και …μυστικό επιτυχίας είναι η συσκευασία και η εκφόρτωση της οικοσκευής σας.

Τι μπορείτε να κάνετε για να προετοιμαστείτε;

Αν θέλετε να δώσετε …ένα χέρι βοηθείας στο προσωπικό της Allied, η ταξινόμηση των αντικειμένων σας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Συγκεντρώστε τα αντικείμενα που θα αποθηκευτούν, αυτά που θα συσκευαστούν τελευταία ή αυτά που θα παραμείνουν στην κατοικία σας.

Συσκευάστε και ξεχωρίστε τα αντικείμενα που θα πάρετε μαζί σας. Θυμηθείτε ότι η ασφαλιστική κάλυψη δεν καλύπτει χρήματα ή κοσμήματα. Φυλάξτε το διαβατήριό σας και σημαντικά έγγραφα για να μη χαθούν …εν κινήσει!

Η ομάδα της μετακόμισής σας

Μια μετακόμιση στο εξωτερικό χρειάζεται έμπειρους και άριστα εκπαιδευμένους συσκευαστές για να διασφαλίσουν την αποτελεσματική συσκευασία και εκφόρτωση αντικειμένων. Η ομάδα συσκευασίας της Allied είναι κοντά σας με επιδεξιότητα, επιμέλεια και ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια όπως και με ειδικά υλικά συσκευασίας που προστατεύουν τα αντικείμενά σας σε κάθε φάση της μετακόμισης.

Το πρώτο άτομο που θα συναντήσετε είναι ο επικεφαλής της ομάδας μετακόμισης, που θα φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες της μετακόμισής σας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, παρέχοντας ειδικές οδηγίες όπου χρειαστεί και με τις απαραίτητες αναπροσαρμογές εάν και εφόσον χρειαστεί. Είναι ο άνθρωπος – κλειδί που φροντίζει τη διαδικασία συσκευασίας των αντικειμένων σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Τι να ΜΗΝ συσκευάσετε τη μέρα της μετακόμισης

Προστατεύοντας την κατοικία σας

Η Allied φροντίζει την προστασία της κατοικίας σας σε όλη τη διάρκεια της μετακόμισής σας στο εξωτερικό. Προσέχουμε ιδιαίτερα τα χαλιά και τα δάπεδα, τα κάγκελα, τις πόρτες και κάθε ευπαθή περιοχή.

Προστατεύοντας τα αντικείμενά σας

Κάθε μέλος της ομάδας μετακόμισής σας έχει εκπαιδευτεί ειδικά σε αποτελεσματικές και αποδοτικές τεχνικές συσκευασίας, ώστε να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις πρόκλησεις μιας μετακόμισης στο εξωτερικό.

Όλη η οικοσυσκευή σας συσκευάζεται ατομικά στο ειδικό υλικό περιτυλίγματος που παρέχει έξι επίπεδα προστασίας και τοποθετείται σε κατάλληλα εμπορευματοκιβώτια. Για τα αντικείμενα που χρειάζονται ειδική προστασία κατά τη μετακόμισή τους στο εξωτερικό παρέχουμε κιβώτια και κάσες ειδικά σχεδιασμένα, ενώ τα υπόλοιπα αντικείμενά σας προστατεύονται με ανθεκτικό περιτύλιγμα και ανθεκτικά χαρτοκιβώτια.

Με την Allied Pickfords έχετε τον απόλυτο συνδυασμό σιγουριάς για την οικοσυσκευή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς: υλικά της υψηλότερης ποιότητας και συσκευαστές άρτια εκπαιδευμένους.

Σημαντικό έγγραφο: ο κατάλογός σας

Θυμηθείτε να επιβεβαιώσετε ότι όλα όσα θέλετε να συμπεριληφθούν στην αποστολή σας έχουν συσκευαστεί. Γι’ αυτό ακριβώς δημιουργούμε έναν κατάλογο κατά τη διαδικασία συσκευασίας. Ο κατάλογος περιέχει σύντομη, λεπτομερή περιγραφή των περιεχομένων κάθε χαρτοκιβωτίου όπως και κάθε συσκευασμένου επίπλου. Θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το έγγραφο του καταλόγου μόλις ολοκληρωθεί η συσκευασία των αντικειμένων.

Ένα αντίγραφο του καταλόγου θα προωθηθεί στο γραφείο μας στη χώρα προορισμού σας για τον εκτελωνισμό και την παράδοση. Θυμηθείτε να κρατήσετε αντίγραφο αυτού του σημαντικού εγγράφου.

Λεπτομέρειες αποστολής

Μετά την ολοκλήρωση της συσκευασίας και της εκφόρτωσης, θα σας σταλούν οι λεπτομέρειες αποστολής που επιβεβαιώνουν τον αριθμό της ναύλωσης ή της πτήσης, τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης στο λιμάνι ή στο αεροδρόμιο και το όνομα του ατόμου της Allied Pickfords που θα εκτελωνίσει τα αντικείμενά σας και θα διαχειριστεί την παράδοση.

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!