Συγκρίνοντας Εταιρείες Διεθνών Μετακομίσεων

Υπάρχουν πολλές εταιρείες διεθνών μετακομίσεων. Η σωστή επιλογή, όμως, κάνει τη διαφορά! Χρειάζεστε μια εταιρεία που έχει τις γνώσεις, την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία να σας πάει εκεί που θέλετε να μετακομίσετε. Χρειάζεστε την Allied Pickfords!

Ξεκινώντας την Αναζήτηση για Εταιρεία Διεθνών Μετακομίσεων

Ένα από τα πρώτα ερωτήματα που πρέπει να σας απασχολήσουν είναι πόσες μετακομίσεις έχει η εταιρεία στο ενεργητικό της και πόσα διεθνή γραφεία διαθέτει. Η Allied Pickfords έχει πάνω από 500 πράκτορες στη Βόρεια Αμερική, γραφεία σε περισσότερες από 40 χώρες της Ευρώπη, της Ασίας και τους Ειρηνικού και αντιπροσώπους σε πάνω από 135 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η Allied Pickfords μετακομίζει πάνω από 1.000 οικογένειες την ημέρα 365 ημέρες τον χρόνο και διαχειρίζεται πάνω από 400.000 αποστολές τον χρόνο. Ποια άλλη εταιρεία έχει αυτά τα δεδομένα;

Άλλο είναι βασικό ζήτημα είναι η δυνατότητα να αναζητείτε εύκολα την οικοσκευή σας. Μπορείτε να εντοπίζετε την οικοσκευή σας online σε κάθε βήμα της μετακόμισης; Η υπηρεσία online εντοπισμού της αποστολής της Allied Pickfords διασφαλίζει ότι γνωρίζετε πού ακριβώς είναι η οικοσκευή σας κατά τη διάρκεια της μετακίνησής της στο εξωτερικό. Καταχωρίστε απλά τον αριθμό αποστολής στο online portal μας και με ένα μόνο κλικ γνωρίζετε πού βρίσκεται η διεθνής αποστολή σας κάθε στιγμή!

Τι να ρωτήσετε μια εταιρεία – Λεπτομέρειες Μετακομίσεων

Ζητήστε συστάσεις από πελάτες που μετακόμισαν πρόσφατα. Mια εταιρεία διεθνών μετακομίσεων με κύρος διαθέτει πολλές μαρτυρίες ικανοποιημένων πελατών. Ίσως βρείτε και παράπονα πελατών –αν υπάρχουν- στο γραφείο εξυπηρέτησης πελατών.

Διασφαλίστε ότι οι εταιρείες διεθνών μετακομίσεων είναι διαθέσιμες να αναθέσουν την επίβλεψη της μετακόμισής σας από την αρχή ως το τέλος σε έναν Σύμβουλο. Διαφορετικά θα πρέπει να μιλάτει σε κάθε φάση της μετακόμισης με άλλο άτομο, που σίγουρα περιπλέκει τα πράγματα. Η Allied σας παρέχει Προσωπικό Σύμβουλο Μετακόμισης από την πρώτη στιγμή της μετακόμισής σας στο εξωτερικό. Ο Προσωπικός Σύμβουλος θα έχει όλη την επικοινωνία μαζί σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας και θα χειρίζεται με ιδιαίτερη επιμέλεια και την παραμικρή λεπτομέρεια της μετακόμισής σας.

Τι πρέπει να σκεφτείτε επιλέγοντας Εταιρεία Διεθνών Μετακομίσεων

Όταν επιλέγετε εταιρεία διεθνών μετακομίσεων, σιγουρευτείτε ότι γνωρίζετε τα βασικά θέματα και τις αρχές για τη μετακόμισή σας. Πρώτον, εξετάστε τις τιμές και τις χρεώσεις ως προς τη μετακόμισή σας – πολλές εταιρείες δεν αποκαλύπτουν εξαρχής όλες τις χρεώσεις τους. Σιγουρευτείτε ότι ο μεταφορέας φέρει ευθύνη για τα αντικείμενά σας, ειδικότερα για την κάλυψη αξίας που προσφέρουν και τις μορφές αξιώσεων που διαθέτουν. Μην ξεχνάτε πόσο κρίσιμη είναι η κάλυψη της ευθύνης εάν συμβεί οτιδήποτε στην οικοσκευή σας κατά τη μετακόμιση. Επιπλέον, ρωτήστε πώς διεκπεραιώνονται η παραλαβή και η παράδοση – δεν είναι πάντα δεδομένο ότι θα έχετε έγκαιρη παραλαβή και η παράδοση.

Allied: Η Καλύτερη Εταιρεία Μετακομίσεων Οικογενειών Παγκοσμίως

Είναι σημαντικό να συγκρίνετε διάφορες εταιρείες διεθνών μετακομίσεων πριν επιλέξετε. Θα πρέπει να γνωρίζετε τι προσφέρει μια εταιρεία σε επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών, λύσεων και υπηρεσιών μετακομίσεων. Το σίγουρο είναι ότι η αναζήτηση για το καλύτερο …θα σας φέρει στην Allied!

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!