Μετακομίζοντας εντός της Πόλης ή της Χώρας σας

Όπως κάθε οικογένεια είναι διαφορετική, έτσι και οι ανάγκες μετακόμισης διαφέρουν για κάθε άνθρωπο. Χρειάζεστε υπηρεσίες μετακόμισης οικοσκευής, που να σας ταιριάζουν. Η Allied ετοιμάζει ένα Εξατομικευμένο Πλάνο Μετακόμισης για τις δικές σας ανάγκες, προσαρμόζοντας τον προγραμματισμό και τον προϋπολογισμο που ταιριάζει σε εσάς. Το λέει και το όνομα του Πλάνου… η Allied παρέχει τις αποκλειστικές εξατομικευμένες υπηρεσίες μετακόμισης εντός της πόλης ή της χώρας σας για τις δικές σας και μόνο ανάγκες.

Η επιλογή για τις Μετακομίσεις Οικοσκευής είναι Allied

Με τόσες Επιλογές Συσκευασίας της Allied, το πως θα τις χρησιμοποιήσετε (το τι ακριβώς θα κάνετε) για τη μετακόμισή σας είναι στο χέρι σας! Η Allied είναι η δική σας εταιρεία, είναι η επιλογή σας για τις μετακομίσεις οικοσκευής που τα κάνει όλα απλά και εύκολα για εσάς.

Επιλέγοντας την Allied για τις μετοκομίσεις οικοσκευής, επιλέγετε και ότι δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις. Το Συγκρτικό Πλεονέκτημα Allied εξασφαλίζει ότι η προσφορά που θα λάβετε από τον Προσωπικό Σύμβουλο Μετακόμισης θα είναι και η τελική τιμή όταν ολοκληρωθεί η μετακόμιση. Γιατί η προσφορά μας βασίζεται στις ανάγκες που εσείς μας υποδεικνύετε και έτσι το κόστος των υπηρεσιών μετακόμισης οικοσκευής σχεδιάζεται με απόλυτη συνέπεια στις ανάγκες σας. Η επιλογή είναι η Allied.

Επιλογές Συσκευασίας

Υπηρεσία Πλήρους Συσκευασίας – Όλα τα αντικείμενα του σπιτιού σας συσκευάζονται από τους ειδικούς με τις πιο σύγχρονες μεθόδους συσκευασίας και τα πιο προηγμένα υλικά.

Συσκευασία Εύθραυστων Αντικειμένων – Τα εύθραστα ή πολύτιμα αντικείμενά σας όπως σερβίτσια, ποτήρια, έργα τέχνης, εύθραστα έπιπλα και καθρέφτες συσκευάζονται με επαγγελματισμό και φροντίδα.

Συσκευασία «Κάντο Μόνος σου» – Η Allied σας παρέχει χαρτοκιβώτια και υλικά συσκευασίας (βλέπε εικόνα σελίδας) για να κάνει τη δουλειά σας απλή και εύκολη.

Βασικές Υπηρεσίες Μετακόμισης Οικοσκευής

Φόρτωση – Όλα τα αντικείμενά σας σηματοποιούνται και καταγράφονται με μια συστηματική διαδικασία. Επιπλέον, κάθε έπιπλο συσκευάζεται με ειδικό υλικό συσκευασίας από ανθεκτικό πλαστικό που καλύπτει όλη την επιφάνεια του επίπλου και το προστατεύει από φθορές και σκόνες.

Μεταφορά – Όλα τα οχήματά μας είναι εξοπλισμένα με συστήματα ανάρτησης που διασφαλίζουν ότι τα αντικείμενά σας ταξιδεύουν με απόλυτη ασφάλεια. Όλοι οι οδηγοί των οχημάτων μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για τη μεταφορά της οικοισκευής σας.

Εκφόρτωση -Κατά την άφιξη, όλα τα αντικείμενα της οικοσκευής σας καταμετρούνται όπως εκφορτώνται. Κατά την εκφόρτωση τα έπιπλα, τα χαρτοκιβώτια, όλα τα αντικείμενά σας τοποθετούνται στα δωμάτια που μας υποδεικνύετε. Κατόπιν συνεννόησης, προσφέρουμε συναρμολόγηση κρεβατιών, βιβλιοθηκών και άλλων επίπλων. Επιπλέον, προστατεύουμε το νέο σας σπίτι χρησιμοποιώντας διαφόρων ειδών τάπητες προκειμένου να αποφευχθούν κηλίδες ή γρατζουνιές στα χαλιά ή στο πάτωμα.

Επιπρόσθετες Υπηρεσίες Μετακομίσεων Οικοσκευής

Αποσυσκευασία– Ανοίγοντας τα χαρτοκιβώτια όλα τα αντικείμενα της οικοσκευής σας τοποθετούνται σε επίπεδη επιφάνεια. Αν το επιθυμείτε, η Allied τοποθετεί τα αντικείμενά σας στους χώρους που θα μας υποδειξετε. Η απομάκρυνση των χαρτοκιβωτίων και των υλικών συσκευασίας μετά την ολοκήρωση της αποσυσκευασίας είναι μία επιπρόσθετη υπηρεσία που προσφέρεται προεραιτικά εάν το επιθυμείτε.

Ειδικά Ξυλοκιβώτια – Πολύτιμα αντικείμενα, όπως έργα τέχνης, ηλεκτρονικές συσκευές ή συλλεκτικά αντικείμενα απαιτούν επιπρόσθετη προσοχή. Για την προστασία εύθραστων ή ιδιαίτερων αντικειμένων, μια επιλογή είναι η κατασκευή ειδικών ξυλοκιβωτίων για εξατομικευμένη συσκευασία.

Αυτοκίνητα/Σκάφη – Οι υπηρεσίες μετακόμισης μπορούν να περιλαμβάνουν και μεγαλύτερα αντικείμενα, όπως αυτοκίνητα ή σκάφη. Αναλόγως του μεγέθους, τα αντικείμενα προστατεύονται και τοποθετούνται στο φορτηγό με την υπόλοιπη οικοσκευή σας …ή σε άλλο όχημα αν χρειαστεί.

Συναρμολόγηση/Αποσυναρμολόγηση  – Μπορούμε να βοηθήσουμε στη αποσυναρμολόγηση επίπλων, παιδικών δωματίων κ.ά. πριν τη μετακόμισή σας ή στη επανασυναρμολόγηση κατά την άφιξη στο νέο σπίτι σας.

Υπηρεσίες Άλλων Επαγγελματιών  – Κατόπιν ζήτησης, μπορούμε να διευθετήσουμε υπηρεσίες άλλων επαγγελματιών όπως σύνδεση/αποσύνδευση συσκευών, συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση για τζακούζι και υπηρεσίες καθαριότητας..

Υπηρεσίες Μεταφόρτωσης – Αν η πρόσβαση στο σπίτι σας είναι δύσκολη λόγω στενού δρόμου ή έργων, η Allied παρέχει ένα μικρό φορτηγό που μεταφορτώνει και μεταφέρει την οικοσκευή σας από το σπίτι αναχώρησης στο φορτηγό μετακόμισης ή από το φορτηγό μετακόμισης στο νέο σας σπίτι.

Αποθήκευση– Αποθήκευση κατα τη διάρκεια της μεταφοράς είναι διαθέσιμη έως και 90 μέρες. Μετά τις 90 μέρες, η οικοσκευή σας μεταφέρεται σε μόνιμη αποθήκευση. Ιδανική επιλογή αν δεν μπορείτε να μετακομίσετε στο νέο σας σπίτι για οποιοδήποτε λόγο τη συγκεκριμένη στιγμή. .

Allied – Μετακομίζοντας Οικογένειες σε Όλο τον Κόσμο

Οι υπηρεσίες μετακόμισης οικοσκευής της Allied για την οικογένειά σας σε όλον τον κόσμο δεν έχουν τέλος. Εσείς απλά ζητήστε την υπηρεσία που θέλετε από τον Προσωπικό Σύμβουλο Μετακόμισης πριν την ολοκλήρωση της προσφοράς. Το σίγουρο είναι ότι η Allied έχει τις υπηρεσίες μετακόμισης της οικοσκευής της οικογένειάς σας που επιθυμείτε!

Η Allied προσφέρει υπηρεσίες μετακόμισης οικοσκευής σε κάθε σημαντική πόλη. Ενδεικτικά λειτουργούμε σε:

  • Αθήνα
  • Θεσσαλονίκη
  • Σουμπότικα

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!