Ασφαλιστική Κάλυψη Μετακομίσεων

Επιλέγοντας την Allied για τη μετεγκατάστασή σας, είστε σίγουροι πως τα αντικείμενά σας έχουν την καλύτερη προστασία κατά τη μετακόμισή τους. Η εμπειρία μας, η ειδική εκπαίδευση και τα αυστήρα πρότυπα που ακολουθούμε έχουν “χτίσει” την εμπιστοσύνη που δείχνουν παγκοσμίως ολοένα και περισσότερες οικογένειες στον στόλο των φορτηγών μας. Οι εξειδικευμένοι συσκευαστές μας, οι ειδικές τεχνικές συσκευασίας, ο εντοπισμός φορτίων και τα ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά μας έχουν όλα σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν την ασφαλή και απόλυτα προστατευμένη μεταφορά, ώστε εσείς να εστιάζετε σε άλλα ζητήματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής αλλαγής για τη ζωή σας.

Αν και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, ενδέχεται να προκύψει κάποια ζημία. Γι’ αυτό ακριβώς η Allied προσφέρει το πρόγραμμα «Φροντίδα Ειδικής Προστασίας». Πρόκειται για κάλυψη της αξίας των αντικειμένων της οικοσκευής σας στο ποσό που εσείς καθορίζεται, που επιτρέπει στην Allied να ικανοποιήσει την αξίωσή σας για όποια ζημία προκύψει και να επιλύσει το ζήτημα γρήγορα, ώστε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μετακόμισης που προσφέρουμε κατά τη διάρκεια της μετακόμισής σας.

Πρόγραμμα “Φροντίδα Ειδικής Προστασίας” – Η Καλύτερη Κάλυψη Μεταφοράς Οικοσκευής

Το Πρόγραμμα “Φροντίδα Ειδικής Προστασίας” προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη προστασία του χώρου, για να είστε απόλυτα ξέγνοιαστοι. Καλύπτει το κόστος επιδιόρθωσης ή αντικατάστασης, ενώ κάθε αντικείμενο της οικοσκευής καταγράφεται δεόντως για απώλεια, ζημία ή καταστροφή.

Ειδική Προστασία για τα πολύτιμα αντικείμενά σας

Αν έχετε πολύτιμα αντικείμενα, ζητήστε μας να ετοιμάσουμε μία Φόρμα Καταγραφής Πολύτιμων Αντικειμένων. Αυτή τη Φόρμα θα πρέπει να την προσκομίσετε στον Προσωπικό Σύμβουλο Μετακόμισης της Allied και/ή στον επικεφαλής της ομάδας μετακόμισης πριν τη συσκευασία της οικοσκευής σας, προκειμένου να διασφαλιστεί το σωστό επίπεδο κάλυψης με το πρόγραμμα Φροντίδα Ειδικής Προστασίας.

Είναι η Δική σας Μετακόμιση: Επιλέξτε τη Σωστή Κάλυψη

Ο Προσωπικός Σύμβουλος Μετακόμισης της Allied παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τη πρόγραμμα Φροντίδα Ειδικής Προστασίας της Allied, ενημερώνοντας για όλες τις επιλογές που έχετε, συγκρίνοντας τα κόστη και τις διάφορες μεθόδους ώστε να καθορίσετε το επιθυμητό επίπεδο κάλυψης.

Δεν έχετε Αποφασίσει ακόμη τι είδους Κάλυψη Επιθυμείτε;

Απλά ρωτήστε τον Προσωπικό Σύμβουλο Μετακόμισης. Θα συνεργαστεί μαζί σας για να καταλάβει τις ανάγκες κάλυψης που έχετε, να καθορίσει τη συνολική αξία της οικοσκευής σας και θα απαντήσει σε όποια απορία έχετε. Η Allied και οι άνθρωποί της κάνουν τα πάντα για να είστε ικανοποιημένοι με τη μετακόμισή σας.

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!