Υπηρεσίες με Ποιότητα στις Μεταφορές Οικοσκευών

Οι σχέσεις εμπιστοσύνης για τις μεταφορές οικοσκευών έχουν τα θεμέλιά τους στην ποιότητα των υπηρεσιών. Γι’ αυτό και η ποιότητα είναι ο κεντρικός άξονας της Allied. Όμως, η ποιότητα διαπιστώνεται στην πράξη και όχι στα λόγια. Θα το έχετε αντιληφθεί για κάποιες εταιρείες μετακομίσεων που μιλούν για ποιότητα χωρίς να παρέχουν αντίστοιχες υπηρεσίες. Η Allied κάνει πράξη την ποιότητα σε κάθε υπηρεσία που σας προσφέρει.

Ποιοτικές Υπηρεσίες Μετακομίσεων Οικοσκευών από την Allied

Το 1995 η Allied Pickfords εισήγαγε τον Έλεγχο Ποιότητας Υπηρεσιών, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στον κόσμο. Μετά από εντατικές έρευνες, εντοπίσαμε όσα εξασφαλίζουν την ικανοποίηση των πελατών κατά τη διάρκεια της μετακόμισης της οικοσκευής τους. Με αυτές τις πληροφορίες αναπτύξαμε μία ξεχωριστή και ολοκληρωμένη έρευνα που παρέχει με απόλυτη ακρίβεια τον βαθμό ικανοποίησης των πελατών από την εξυπηρέτηση που λαμβάνουν, η οποία πραγματοποιείται από ανεξάρτητη εταιρεία. Συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε αυτό το σύστημα για να ανεβάζουμε διαρκώς τον πήχη στο επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών που παρέχουμε.

Βάσει των αποτελεσμάτων των ερευνών, αναπτύξαμε μία ευρεία ποικιλία από αποκλειστικά προγράμματα που βελτιώνουν την ποιότητά μας διαρκώς, ώστε να διασφαλίζεται πως κάθε μετακόμιση που πραγματοποιούμε είναι η σωστή μετακόμιση για εσάς:

Ομάδα Ποιότητας

Η Ομάδα Ποιότητας αποτελείται από αντιπροσώπους, επικεφαλής μετακομίσεων και άλλους υπαλλήλους που εργάζονται για να διασφαλίζουν ότι η Allied παρέχει και βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα στις υπηρεσίες της. Η Ομάδα Ποιότητας έχει θέσει μία σειρά από πρότυπα ποιότητας, τα οποία είναι τα πιο ολοκληρωμένα στον χώρο των μετακομίσεων.

Σχολή Allied

Όλα τα μέλη της ομάδας μετακόμισης της Allied εκπαιδεύονται ειδικά στην τοπική Σχολή της Allied για τις κατάλληλες τεχνικές χειρισμού των επίπλων και φόρτωσης σε φορτηγά. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν την εξυπηρέτηση πελατών, τα πρότυπα ασφάλειας και εξοπλισμού. Τα μέλη ομάδων μετακόμισης της Allied παρακολουθούν εντατικά μαθήματα τριών ημερών που συνδυάζουν θεωρητικά μαθήματα και εξάσκηση στην πράξη.

Επικεφαλής Μετακόμισης της Allied

Η εξυπηρέτηση πελατών που παρέχουμε αναπτύσσεται και βελτιώνεται διαρκώς, καθώς παρέχουμε κίνητρα στα μέλη της ομάδας μετακόμισης να φθάσουν νέα επίπεδα εργασίας και τεχνογνωσίας. Για να λάβει ένα μέλος της ομάδας τον τίτλο του “Επικεφαλής Ομάδας Μετακόμισης Allied” πρέπει να περάσει από 10 στάδια μέσα σε δύο χρόνια εργασίας, ενώ θα πρέπει να κατατάσσεται στην κορυφή όλων των μελών στην εξυπηρέτηση πελατών και αιτημάτων.

Επιπλέον, απαιτείται η ολοκλήρωση της Σχολής για Επικεφαλής Μετακόμισης. Η Σχολή έχει δημιουργηθεί για να γνωρίζουν οι Επικεφαλής πώς μπορούν να βελτιώσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν. Το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει τη διαδικασία κατάταξης του στόλου οχημάτων, την ποιοτική ανάπτυξη, τη διαχείριση αιτημάτων, λετουργιών, τη διαδικασία φορτίων, την τιμολόγηση και την ασφάλεια.

Για να διατηρούν τη θέση του Επικεφαλής Ομάδας Μετακόμισης, οι επικεφαλής επαναξιολογούνται κάθε χρόνο.

Πρόγραμμα Ανάπτυξης για Επικεφαλής Μετακόμισης

Οι επικεφαλής μετακόμισης πρέπει να παρακολουθήσουν ένα ειδικό πρόγραμμα πέντε ημερών, που διασφαλίζουν την ποιότητα του επικεφαλής στις τεχνικές φόρτωσης/εκφόρτωσης, στην προετοιμασία εγγράφων, την εξυπηρέτηση πελατών, την επικοινωνία και την αποφυγή αιτημάτων.

Εξοπλισμός με Πρότυπα

Όλα τα οχήματα πρέπει να επιθεωρούνται καθημερινά από τον επικεφαλής μετακόμισης. Επιπλέον, πραγματοποιείται επίσημη επιθεώρηση δύο φορές τον χρόνο. Τα οχήματα καθαρίζονται εσωτερικά και εξωτερικά τακτικά, ενώ η εμφάνιση του οχήματος πρέπει να ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένα πρότυπα κάθε στιγμή.

Με την Ποιότητα Υπηρεσιών Allied, η Μετακόμιση γίνεται Απολαυστική Εμπειρία

Ερευνούμε διαρκώς την ποιότητα ως προς τις μετακομίσεις οικοσκευών, ώστε να σας προσφέρουμε μία ιδανική εμπειρία μετακόμισης. Λαμβάνουμε πολλαπλά μέτρα για να διασφαλίζουμε την ποιότητα σε όλη τη διάρκεια της μετακόμισης της οικοσκευής σας και για να κάνουμε τη μετακόμισή σας όχι μόνο αποτελεσματική αλλά και απολαυστική. Τα προγράμματα βελτίωσης ποιότητας της Allied εγγυώνται ότι κάθε μετακόμιση είναι μια μετακόμιση με ποιότητα.

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!