Σχετικά με εμάς – Mια Ξεχωριστή Εταιρεία Μετακομίσεων στην Ελλάδα

Στην άλλη γωνία και σε κάθε γωνιά του κόσμου!

Ψάχνετε εταιρεία μετακομίσεων στην Ελλάδα; Η Allied Pickfords Greece εκπροσωπεί τα πιο διάσημα ονόματα στον χώρο των μετακομίσεων παγκοσμίως,  την Allied International (ΗΠΑ) και την Pickfords (UK). Ξεκινήσαμε πριν 24 χρόνια και αναπτυχθήκαμε γρήγορα σε όλον τον κόσμο για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας στις μετακομίσεις τους.  Τώρα, για τη μετακόμισή σας μπορείτε να σκέφτεστε οτιδήποτε άλλο …εκτός από τη μετακόμιση! Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή με ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακομίσεων, που πραγματικά δεν μπορούν να συγκριθούν με τις υπόλοιπες εταιρείες μετακομίσεων. Η Allied δεν διαθέτει μόνο το μεγαλύτερο δίκτυο μετακομίσεων σε όλο τον κόσμο. Έχει όλη την εμπειρία που χρειάζεστε για να μετακομίσετε χωρίς άγχος, χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα!

Ο πελάτης στο επίκεντρο – Μετακομίζοντας με την Allied Pickfords

Παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε και …όλα όσα δεν φαντάζεστε για τη μετακόμισή σας! Ο πελάτης είναι πάντα στο επίκεντρο, αφού για εμάς κάθε μετακόμιση είναι διαφορετική, ξεχωριστή. Στην Allied κάθε πελάτης απολαμβάνει τη δική του μοναδική εμπειρία μετακόμισης. Γι’ αυτό και είμαστε παγκοσμίως γνωστοί για την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές εταιρείες μετακομίσεων – εγγυώμαστε, όμως, ότι την εξυπηρέτηση της Allied Pickfords απλά δεν θα τη βρείτε πουθενά αλλού!

Με την Allied Pickfords, η Μετακόμιση προς και από την Ελλάδα γίνεται απλή υπόθεση

Από την πρώτη στιγμή μέχρι την ολοκλήρωση της μετακόμισής σας, θα νιώσετε το Πλεονέκτημα της Allied Pickfords. Σε κάθε πτυχή της μετακόμισης, από τη φάση του προγραμματισμού πριν τη μετακόμιση μέχρι την αποσυσκευασία και την απομάκρυνση κάθε κούτας. Ο Προσωπικός Συνεργάτης της Allied Pickfords για τη μετακόμισή σας είναι μαζί σας σε κάθε βήμα!

Ασύγκριτη Εξυπηρέτηση, Μετακόμιση όπου κι αν επιθυμείτε

Η πολυετής εμπειρία μας στις μετακομίσεις εγγυάται ότι μπορούμε να χειριστούμε αποτελεσματικά την επόμενη μετακόμισή σας, οπουδήποτε στον κόσμο. Μετακομίζετε έναν δρόμο μακριά …ή έναν ωκεανό μακριά; Οι μοναδικές υπηρεσίες μετακόμισης που προσφέρουμε προσαρμόζονται στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για τοπική είτε για διεθνή μετακόμιση. Ζήστε το πλεονέκτημα της Allied Pickfords, με απόλυτη τεχνογνωσία και γραφεία σε όλο τον κόσμο (που κάνουν τη μετακόμισή σας απλή υπόθεση).
Για μετακόμιση όπως ακριβώς την επιθυμείτε, χωρίς άγχος, εμπιστευτείτε την Allied Pickfords. Εμπιστευτείτε και ζήστε το Πλεονέκτημα της Allied Pickfords με μια ευρεία ποικιλία υπηρεσιών μετακόμισης, που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας. Το παγκόσμιο δίκτυό μας εγγυάται ότι όπου κι αν πηγαίνετε, η Allied μπορεί να σας πάει!

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!