Η Allied και το Περιβάλλον

Η κινητήριος δύναμη της Allied είναι τα οχήματά της! Ως υπεύθυνη εταιρεία, κατανοούμε πλήρως τον αντίκτυπο στο περιβάλλον. Γι’ αυτό και η απόλυτη προστασία του περιβάλλοντος δεν απλά μια ευθύνη ή μόνο ένας σκοπός.

Από την ίδρυση της εταιρείας στην Ελλάδα, ο πιο σημαντικός στόχος για εμάς είναι η ελαχιστοποίηση των ζημιογόνων/επιβλαβών εκπομπών από τα φορτηγά μας. Ολόκληρος ο διεθνής στόλος φορτηγών μας ανταποκρίνεται στα πιο υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα – EURO 4, EURO 5 και 6. Ακόμη κι όταν χρειαστεί να μισθώσουμε οχήματα από άλλες εταιρείες, επιμένουμε να πληρούν υψηλά πρότυπα. Επιλέγουμε μόνο περιβαλλοντικά φιλικά οχήματα. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια το έχουμε θέσει ως πρότυπο σε όλες τις υπηρεσίες μας. Εκτός από τα φορτηγά, τα υλικά συσκευασίας και τα χαρτοκιβώτια είναι άλλο ένα “σήμα κατατεθέν” της εταιρείας μας. Κάθε διαδικασία ακολουθεί τη λογική της ανακύκλωσης και της επανάχρησης.

Οι πελάτες μας έχουν την ευκαιρία να μας επιστρέψουν τις Κούτες, ώστε να χρησιμοποιηθούν σε επόμενη μετακόμιση. Εξάλλου, στο ειδικά διαμορφωμένο κέντρο ανακύκλωσης, δίνουμε μια εντελώς νέα “ζωή” στις Κούτες. Η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και η ανακύκλωση είναι τρόπος ζωής στο γραφείο μας – οι ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης το μαρτυρούν. Γι’ αυτό και στις αρχές του 2010 λανσάραμε την ειδική καμπάνια “Πράσινη Πόρτα”.

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!