Μετακομίζοντας την Κάβα σας

Για κάθε sommelier αλλά και για κάθε απλό άνθρωπο που απολαμβάνει να πίνει, το κρασί είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Όταν μετακομίζετε την κάβα σας, πρέπει να γνωρίζετε τον κατάλληλο τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί κατά τη μεταφορά του. Γιατί όταν μεταφέρετε το κρασί σας σωστά, θα είναι σίγουρα προστατευμένο και έτσι θα μπορείτε να το απολαύσετε στο νέο σας σπίτι.

Οι συλλογές κρασιών αποτελούν μία επένδυση. Γι’ αυτό πρέπει να καθορίσετε αρχικά την αξία της συλλογής και της κάβας σας πριν τη μετακόμιση. Μόνο εάν γνωρίζετε την αξία της θα μπορείτε να αποφασίσετε αν θα τη μεταφέρετε με μια εξειδικευμένη εταιρεία μετακομίσεων και τα παραδοσιακά κινούμενα οχήματά της ή αν θα χρειαστεί όχημα με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία.

Χρήσιμες Συμβουλές Μετακόμισης Κρασιών: Πώς να τα μεταφέρετε!

Οι επαγγελματικές εταιρείες μετακομίσεων διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μεταφέρουν το κρασί με ασφάλεια. Βέβαια αν μετακομίζετε τη συλλογή σας τους θερινούς ή τους χειμερινούς μήνες, κατά τους οποίους η θερμοκρασία φτάνει στα άκρα, μία λύση είναι η μεταφορά της συλλογής σε όχημα με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία. Πάρτε προσφορά από έναν επαγγελματία για τη διαθεσιμότητα και το κόστος.

Γνωρίστε την αξία της συλλογής σας

Η πολύτιμη συλλογή θα πρέπει να αξιολογηθεί επαγγελματικά πριν μετακομίσετε την κάβα σας. Ο καλύτερος τρόπος να έχετε μία αξιολόγηση είναι να επικοινωνήσει με τοπικούς διανομείς κρασιού ή καταστήματα, για να σας βοηθήσουν να βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο.

Αν έχετε μία μικρή συλλογή, τότε μπορείτε να μετακομίσετε το κρασί σας στο αυτοκίνητό σας, στο οποίο ελέγχετε εσείς τη θερμοκρασία.

Συμβουλές Μετακόμισης Κρασιών: Συσκευασία

Η συσκευασία του κρασιού απαιτεί ειδική φροντίδα. Οι επαγγελματικές εταιρείες μετακομίσεις γνωρίζουν πώς να συσκευάζουν σωστά τα μπουκάλια. Αν συσκευάζετε μόνος σας το κρασί σας, προμηθευτείτε ειδικά χαρτοκιβώτια για μπουκάλια κρασιών που χρησιμοποιούνται σε εμπορικές αερομεταφορές. Είναι φτιαγμένα από φελιζόλ ή από κυματιστό χαρτόνι, ώστε να προστατεύουν καλά τα μπουκάλια. Μπορείτε να τα αγοράσετε από τοπικά καταστήματα που πωλούν κρασί στην περιοχή σας.

Θυμηθείτε να συσκευάσετε το κρασί από την πλευρά που θα το αποθηκεύατε στο σπίτι σας.

Ακόμη κι αν έχει φροντιστεί ιδιαίτερα η συσκευασία και η μεταφορά, τα μπουκάλια ενδέχεται να επηρεαστούν, καθώς το κρασί κουνιέται μέσα στο μπουκάλι κατά τη μεταφορά. Επομένως αν ανοιχτεί πολύ γρήγορα, μπορεί να υπάρχει απώλεια στη γεύση. Αφήστε τα μπουκάλια να ξεκουραστούν τουλάχιστον για 7 ώρες πριν τα ανοίξετε.

Οι συμβουλές της Allied για τη μετακόμιση κρασιού σας έχουν δημιουργηθεί για να σας βοηθούν να μεταφέρετε μπουκάλια στη μετακόμισή σας. Η μετακόμιση κρασιού ή και της κάβας σας –είτε μόνος σας είτε με τη βοήθεια επαγγελματιών- χρειάζεται ειδική προσοχή. Συνεπώς, για να διατηρήσετε τα μπουκάλια κρασιών ακέραια, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές. Είτε το κρασί είναι το πάθος σας είτε μια απλή απόλαυση, η μετακόμιση κρασιών πρέπει να γίνεται πάντα με ιδιαίτερη φροντίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τις συλλογές κρασιών, επισκεφτείτε:

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!