Να Μετακομίσετε Μόνοι σας ή να Προσλάβετε Επαγγελματία;

Επτά σίγουρα σημάδια ότι πρέπει να προσλάβετε εταιρεία μετακομίσεων

Είναι γεγονός. Το να μετακομίσετε τα αντικείμενα του σπιτιού σας δεν είναι μια δύσκολη εργασία. Εξάλλου, όλοι μας κάποια στιγμή μετακομίσαμε μόνοι μας από ένα διαμέρισμα σε ένα άλλο. Μια μετακόμιση, όμως, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απαιτητική σωματικά. Απαιτεί τεχνογνωσία, ιδίως στο να διατηρείς τον εαυτό σου και τα αντικείμενά σου ασφαλή, και το να κανονίσεις τα σωστά οχήματα και τους φίλους για να σε βοηθήσουν μπορεί να εξελιχθεί σε εφιάλτη.  Σίγουρα, μπορεί να γίνει. Με ποιο κόστος, όμως;

Πώς μπορείτε να γνωρίζετε αν πρέπει να προσλάβετε εταιρεία μετακομίσεων αντί να μετακομίσετε μόνοι σας; Αυτά είναι τα επτά σημάδια πως η επιλογή ενός επαγγελματία είναι καλύτερη:

  • Μετακομίζετε σε άλλη χώρα. Σίγουρα μπορείτε να συσκευάσετε μερικά χαρτοκιβώτια και μερικές βαλίτσες, να τα τοποθετήσετε στο αυτοκίνητό σας και να φύγετε. Αν όμως δεν είστε φοιτητής ή εργένης ώστε να έχετε ελάχιστα αντικείμενα, μάλλον θα χρειαστείτε φορτηγό για να μεταφέρετε τα αντικείμενά σας από το σημείο Α στο σημείο Β με ασφάλεια. Και πιστέψτε μας: είναι απόλυτα τραγικό να συσκευάζετε τα πράγματά σας βρισκόμενοι σε άγνωστα μονοπάτια μέσα σε ένα τεράστιο φορτηγό που δεν ξέρετε καν να οδηγείτε.
  • Χρειάζεστε βοήθεια στη φόρτωση και στην εκφόρτωση των επίπλων σας. Αν δεν έχετε φίλους με γερές πλάτες, χέρια και πόδια για να σας βοηθήσουν, είναι πιο ασφαλές να προσλάβετε εταιρεία μετακομίσεων παρά να το κάνετε μόνοι σας.
  • Έχετε πολύτιμα έργα τέχνης, μία ακριβή συλλογή κρασιών, συλλετικά αθλητικά αντικείμενα με αξία, ευαίσθητα μουσικά όργανα ή ηλεκτρονικές συσκευές ή άλλα αντικείμενα που απαιτούν ειδικούς χειρισμούς. Τότε, η επιλογή επαγγελματία είναι η σωστή επιλογή ακόμη και αν μετακομίσουν μόνο αυτά τα αντικείμενα, ενώ τα υπόλοιπα θα τα μετακομίσετε μόνοι σας.
  • Δεν έχετε χρόνο ή δεν μπορείτε να πάρετε άδεια από την εργασία σας προκειμένου να τακτοποιήσετε όσα πρέπει εγκαίρως.
  • Έχετε μικρά παιδιά και μετακομίζετε σε καινούργια πόλη, όπου δεν έχετε κάποιον να φυλάξει τα παιδιά σας. Η μετακόμιση είναι από μόνη της περίπλοκη διαδικασία. Φανταστείτε πόσο δυσκολεύουν τα πράγματα όταν πρέπει να προσέχετε τα μικρά σας σε έναν χώρο με τον οποίο δεν έχετε εξοικειωθεί ακόμη.
  • Μετακομίζετε κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς ή κατά τη διάρκεια σημαντικών εορτών και πρέπει να τακτοποιήσετε το σπίτι σας γρήγορα, ώστε να μην διαταράξετε τις οικογενειακές παραδόσεις.
  • Δεν έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μετακομίσετε μόνοι σας. Ένα φορτηγό ή ρυμουλκούμενο όχημα (ή και τα δύο), ένας κοτσαδόρος, ένα τροχοφόρο φορείο, οι ειδικές κουβέρτες μετακόμισης, τα σχοινιά και τα στηρίγματα μπορούν να εκτοξεύσουν το κόστος μιας μετακόμισης που κάνετε μόνοι σας. Αντιθέτως, μια εταιρεία μετακομίσεων διαθέτει όλα τα παραπάνω και δεν θα σας χρεώσει για τη χρήση τους. Έτσι, το κόστος του να μετακομίσετε μόνοι σας έναντι του κόστους να προσλάβετε μια εταιρεία μετακόμισης μπορεί να είναι σχεδόν το ίδιο όταν όλα προγραμματίζονται και γίνονται σωστά.

Αν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας ή την κατάστασή σας σε ένα από τα παραπάνω επτά σενάρια, τότε σας συμφέρει να προσλάβετε εταιρεία μετακομίσεων. Φροντίστε να πάρετε προσφορές από διάφορες εταιρείες για τις ανάγκες μετακόμισης που έχετε, αρκεί να πρόκειται για τα ίδια δεδομένα, δηλαδή π.χ. για τον ίδιο αριθμό αντικειμένων ή για το ίδιο ποσό σε ευρώ για αποτίμηση. Μόνο έτσι θα μπορείτε να κάνετε μία δίκαιη και σωστή σύγκριση και να επιλέξετε τη σωστή εταιρεία μετακομίσεων για την οικογένειά σας και τον προϋπολογισμό σας.

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!