Προϊόντα, Υπηρεσίες & Ειδικές Δυνατότητες

Με πολυετή εμπειρία και το πιο αξιόπιστο δίκτυο του χώρου, το Τμήμα Ειδικών Αντικειμένων της Allied προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς που σας …μεταφέρουν σε μια πραγματικότητα πέρα από τις συνηθισμένες υπηρεσίες μεταφοράς.

Είτε πρόκειται για προηγμένο ιατρικό εξοπλισμό είτε για τη δάδα που κρατά το Άγαλμα της Ελευθερίας, όποιο αντικείμενο μπορεί να μεταφερθεί μάλλον το έχει μεταφέρει η Allied.

Με την εμπειρία της παράδοσης πάνω από 40.000 ειδικά αντικείμενα ετησίως, η Allied έχει δημιουργήσει υπηρεσίες εξειδικευμένης μεταφοράς και αναπτύξει όλες τις δυνατότητες που απαιτούνται για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, όποιος κι αν είναι ο τομέας δραστηριοποίησής σας.

Παρέχουμε κάτι παραπάνω από υπηρεσίες εξειδικευμένης μεταφορας –είμαστε ο στρατηγικός σας συνεργάτης. Από τις τεχνικές ειδικού χειρισμού μέχρι την κατάλληλη συναρμολόγηση και τοποθέτηση, συνεργαζόμαστε μαζί σας για τις εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες σας. Επιπλέον, το Δίκτυο Express 1 της Allied προσφέρει τις πιο συνεπείς και υπεύθυνες υπηρεσίες μεταφοράς του χώρου για φορτία ειδικών αντικειμένων LTL (Less Truck Loads – Φορτία ειδικού μεγέθους και όγκου).

Κάντε κλικ στην ενότητα που σας ενδιαφέρει και μάθετε περισσότερα για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς και τις δυνατότητες της Allied.

Φορτία Εκθεσιακών Αντικειμένων και Εμπορικών Εκθέσεων
Με δορυφορικά συστήματα επικοινωνίας, προηγμένα αεροδυναμικά φορτηγά οχήματα  και Εξειδικευμένους Συμβούλους Εκθέσεων, οι υπηρεσίες της Allied κλέβουν την παράσταση στις Εμπορικές Εκθέσεις.

Μεταφορά Έργων Τέχνης
Το Τμήμα Ειδικών Αντικειμένων της Allied έχει ηγετική θέση στη μεταφορά πολύτιμων πινάκων, γλυπτών, έργων τέχνης και μουσειακών εκθεμάτων με απόλυτη ασφάλεια.

Μεταφορά Πολύτιμων Αντικειμένων
Με εξατομικεύμενες υπηρεσίες μεταφοράς για Εξοπλισμό Γραφείων, Εξοπλισμό Γυμναστηρίων και πολλών άλλων εξειδικευμένων εξοπλισμών, καλύπτουμε κάθε ανάγκη εξειδικευμένης μεταφοράs.

Μεταφορά Φωτοαντιγραφικών Συσκευών
Η μεταφορά φωτοαντιγραφικών συσκευών και άλλων πολύτιμων αντικειμένων που απαιτούν προσεκτικό χειρισμό είναι η απόλυτη εξειδίκευση και ειδικότητα της Allied εδώ και χρόνια.

Μεταφορά Ιατρικού Εξοπλισμού
Το Τμήμα Ειδικών Προϊόντων της Allied προσφέρει πάνω από 35 χρόνια εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς και logistics για ιατρικό εξοπλισμό, επιστημονικά εργαλεία και άλλα ευαίσθητα, πολύτιμα αντικείμενα.

Μεταφορά Μεγάλων Συλλεκτικών Αντικειμένων
Προσφέρουμε υπηρεσίες ασφαλούς μεταφοράς για την αγορά ή πώληση οποιουδήποτε μεγάλου συλλεκτικού αντικειμένου, όπως είναι τα ογκώδη παιχνίδια, τα τζούκμποξ και άλλα εξειδικευμένα αντικείμενα που αγοράζετε online ή με άλλο τρόπο.

Εξατομικευμένες Λύσεις Μεταφοράς
Έχετε ένα ασυνήθιστο ή ιδιαιτέρως δύσκολο στη μεταφορά αντικείμενο; Χρειάζεστε ολοκληρωμένες λύσεις logistics; Η Allied σχεδιάζει τη λύση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Μεταφορά Μοτοσικλετών
Είτε μεταφέρετε τη δική σας μοτοσικλέτα είτε ένα μεγάλο εμπορικό φορτίο, το αποκλειστικό σύστημά μας Ασφαλής-Μεταφορά® έχει σχεδιαστεί ειδικά για μεταφορά μοτοσικλετών και διασφαλίζει μέγιστη σταθερότητα και ασφάλεια για κάθε μοτοσικλέτα κατά τη μεταφορά.

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!