Μετακομίσεις Εικαστικών Εκθεμάτων και Εμπορικών Εκθέσεων

Όταν υπάρχουν αδιαπραγμάτευτα χρονοδιαγράμματα και πολλαπλοί προορισμοί, η έγκαιρη άφιξη και σωστή εκφόρτωση και τακτοποίηση για τις μετακομίσεις εικαστικών εκθεμάτων ή εμπορικών εκθέσεων είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Μία τέτοια περίπτωση φορτίων είναι τα φορτία εικαστικών και εμπορικών εκθέσεων. Για την απόλυτη επιτυχία της επιχείρησής σας, επιλέξτε τις υπηρεσίες της Allied για εικαστικές ή εμπορικές εκθέσεις που …κλέβουν την παράσταση από τη μεταφορά μέχρι και την τακτοποίηση.

Κλείσατε τον χώρο, οι παραβρισκόμενοι είναι καθ’ οδόν και διακυβεύονται χιλιάδες ευρώ. Η εντύπωση που θα κάνει η επιχείρησή σας σε μια εικαστική ή εμπορική έκθεση καθορίζει την εικόνα και το μέλλον της επιχείρησής σας. Δεν μπορείτε να ρισκάρετε πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Η Allied έχει ηγετική θέση στον χώρο των μετακομίσεων εικαστικών εκθεμάτων και εμπορικών εκθέσεων με εξειδικευμένο προσωπικό, έναν στόλο οχημάτων πραγματικό «κόσμημα» και με ειδικούς Συμβούλους Εκθεσιακών Χώρων.

Διαθέτουμε έναν μεγάλο στόλο οχημάτων, εξοπλισμένων με δορυφορικά συστήματα επικοινωνίας, ώστε να γνωρίζετε κάθε στιγμή που βρίσκεται το φορτίο σας. Τα προηγμένα ρυμουλκούμενα οχήματά μας είναι εξοπλισμένα με πλατιές πόρτες και αεροδυναμικές ανελκυόμενες πόρτες, που διασφαλίζουν τον σωστό χειρισμό για βαριά ή ογκώδη εκθέματα. Οι ειδικά εκπαιδευμένοι Σύμβουλοι Εκθεσιακών Χώρων συνεργάζονται με τις ομάδες μετακόμισης και τις εταιρείας που αναλαμβάνουν τη μεταφορά κομματιών του φορτίου σας, ώστε να έχετε ομαλή φόρτωση, εκφόρτωση και τακτοποίηση. Επιπλέον, στον χώρο της έκθεσης οι εκθέτες απολαμβάνουν άριστη εξυπηρέτηση πελατών για την αντιμετώπιση όποιου ζητήματος προκύψει.

Καταλαβαίνουμε πόσο κρίσιμη είναι κάθε εικαστική και εμπορική έκθεση για την επιχείρησή σας. Γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες μετακομίσεων για εικαστικά εκθέματα και εμπορικές εκθέσεις με ακρίβεια χρόνου, αξιοπιστία και απόλυτη συνέπεια από την πόρτα σας μέχρι τον εκθεσιακό χώρο.

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!