Μεταφορά Έργων Τέχνης

Η μεταφορά των έργων τέχνης, όπως τα αγάλματα και οι πίνακες, παρουσιάζουν μεγάλη ευαισθησία στη θερμοκρασία, στην υγρασία και στις “αναταράξεις” που μπορεί να προκύψουν στο δρόμο. Οι υπηρεσίες της Allied για Εξειδικευμένα Αντικείμενα και Έργα Τέχνης έχουν σχεδιαστεί για προστατεύσουν το φορτίο σας από όλους τους πιθανούς κινδύνους.

Όποτε χρειαστεί να μεταφέρετε έργα τέχνης, η Allied προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς με φορτηγά ειδικά εξοπλισμένα για τον συνεχή έλεγχο της θερμοκρασίας εντός του φορτηγού, ενώ μπορεί να ρυθμιστεί ο επιθυμητός βαθμός θερμοκρασίας και υγρασίας. Τα επίπεδα υγρασίας και θερμοκρασίας ελέγχονται και καταγράφονται σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς από υπολογιστικά συστήματα που διαθέτουν τα φορτηγά. Έτσι, όταν το φορτίο σας φθάνει στον προορισμό του, έχετε στη διάθεσή σας αναφορά θερμοκρασίας και υγρασίας που πιστοποιούν ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού υπήρχε το κατάλληλο περιβάλλον.

Οι υπηρεσίες της Allied για Εξειδικευμένα Αντικείμενα και Έργα Τέχνης είναι εξοπλισμένες με έναν στόλο κλιματιζόμενων ημιφορτηγών που ελαχιστοποιούν τις ενδεχόμενες επιπτώσεις των αναταράξεων κατά τη μεταφορά. Τα πλατιά ρυμουλκούμενα οχήματά μας, πλάτους 259 εκατ., διαθέτουν πλαϊνές πόρτες και είναι εξοπλισμένα με εσωτερικά ειδικά σχεδιασμένα στηρίγματα που “δένουν” το φορτίο σε ένα σημείο και ελαχιστοποιούν την κίνηση.

Μερικοί θησαυροί είναι απλά αναντικατάστατοι. Πίνακες, γλυπτά και άλλα πολύτιμα έργα τέχνης απαιτούν εξειδικευμένη φροντίδα για να διασφαλιστεί η ασφαλής μεταφορά και παράδοση. Η Allied έχει εξειδίκευση στη μεταφορά έργων τέχνης.

Ως ηγέτης στη μεταφορά πολύτιμων αντικειμένων και έργων τέχνης, η Allied έχει δεκαετή εμπειρία στη μεταφορά ανεκτίμητων έργων τέχνης και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες στον κόσμο.

Η μεταφορά έργων τέχνης απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, αφοσιωμένο προσωπικό και ευέλικτες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές σας ανάγκες. Η Allied παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που τα καλύπτουν όλα. Οι ομάδες μετακόμισης είναι ειδικά εκπαιδευμένες με αυστηρά πρότυπα, ώστε να διασφαλίζουν τη σωστή διαχείριση κάθε φορτίου. Τα ρυμουλκούμενα οχήματά μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για τη μετακόμιση φορτίων έργων τέχνης κάθε μεγέθους, ενώ ο μεγάλος στόλος μας προσφέρει ευέλικτο προγραμματισμό ή και αποκλειστική χρήση των ρυμουλκούμενων οχημάτων για επιπρόσθετη προστασία.

Επιπλέον, προσφέρουμε 24ωρη παρακολουθήση και συστήματα δορυφορικού εντοπισμού, που διασφαλίζουν την απόλυτη ασφάλεια της πολύτιμης συλλογής σας έργων τέχνης σε όλη τη διάρκεια της μεταφοράς.

Γνωρίζουμε ότι ορισμένα έργα τέχνης είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμα… είναι κυριολεκτικά ανεκτίμητα και γι’ αυτό δεν επισκευάζονται ούτε αντικαθίστανται αν καταστραφούν ή υποστούν κάποιες ζημίες. Γι’ αυτό και δεσμευόμαστε ότι κάνουμε ό,τι είναι αναγκαίο για να διασφαλίσουμε ότι κάθε φορτίο έργων τέχνης φθάνει στον προορισμό του εγκαίρως με ασφάλεια και ακρίβεια. Με την Allied, η μετακόμισή σας είναι πραγματικό …έργο τέχνης.

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!