Το Συγκριτικό Πλεονέκτημα Allied

Αν θέλετε να δώσετε στην επιχείρησή σας ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, η επιλογή είναι Allied Pickfords Ελλάδας.

Η Allied δεν μοιάζει με τις υπόλοιπες εταιρείες μεταφορών. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εταιρείες που προσφέρουν περιορισμένες δυνατότητες σε ειδικούς χειρισμούς ή που παρέχουν εξειδικευμένη μεταφορά «παρεμπιπτόντως», το Τμήμα Ειδικών Αντικειμένων της Allied εξειδικεύεται στην ασφαλή μεταφορά των πιο απαιτητικών, πολύτιμων και ευαίσθητων αντικειμένων. Το Τμήμα δημιουργήθηκε ειδικά και ακριβώς για τους πιο απαιτητικούς πελάτες και τα πολύτιμα φορτία τους με τον πιο προηγμένο και αξιόπιστο στόλο οχημάτων του χώρου και με ομάδες παράδοσης που έχουν εκπαιδευτεί στα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών.

Οι Ειδικοί Άνθρωποί μας

Από την πρόταση των πιο σωστών τεχνικών συσκευασίας και προφύλαξης αντικειμένων για το φορτίο σας μέχρι τη συνεργασία με τους πελάτες σας για απλοποιημένη τοποθέτηση και διευθέτηση, οι έμπειροι επαγγελματίες της Allied ξεπερνούν κάθε φορά τον εαυτό τους για να διασφαλίσουν το σωστό χειρισμό κάθε λεπτομέρειας του φορτίου σας.

Με την εξειδίκευση που έχουν αποκτήσει μετακομίζοντας περισσότερα από 40.000 πολύτιμα αντικείμενα ετησίως, οι άνθρωποι της Allied έχουν και τις ικανότητες και την αφοσίωση που απαιτείται για να φτάσει το φορτίο σας στον προορισμό του με απόλυτη ασφάλεια. Οι ειδικές γνώσεις και η εμπειρία της Allied είναι μοναδικό προνόμιο …της Allied!

Η Ειδική Τεχνογνωσία μας

Όταν μια εταιρεία “χτίζει” τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς αντικειμένων του χώρου, τα πορτοκαλί φορτηγά μας είναι μόνο η αρχή.

Τα αεροδυναμικά ημιφορτηγά μας είναι εξοπλισμένα με αυτόματες πόρτες με ανελκυστήρα, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή φόρτωση και τις ομαλές διαδρομές για τη μεταφορά των πιο ευαίσθητων αντικειμένων. Επιπλέον, τα ειδικά προστατευτικά που διαθέτουν προσφέρουν υψηλότερο επίπεδο προστασίας για ευαίσθητα αντικείμενα, ενώ μέσω του δορυφορικού συστήματος διανομής του δικτύου μας κάθε φορτίο διατηρεί και παραδίδεται στο χρονοδιάγραμμά του.

Με τον εξειδικευμένο στόλο φορτηγών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη μεταφορά πολύτιμων φορτίων, η Allied μπορεί να παραδώσει ό,τι κι αν ζητήσετε με ασφάλεια και συνέπεια.

Το Ειδικό Δίκτυό μας

Κι αν οι Υπηρεσίες Μεταφοράς Ειδικών Αντικειμένων δεν καλύπτουν τις ανάγκες του φορτίου σας, έχετε στη διάθεσή σας τις προηγμένες υπηρεσίες του Δικτύου Express 1 Allied, που παρέχουν ειδικές υπηρεσίες για πολύτιμα φορτία LTL (Less Truck Loaded – φορτίου ειδικού μεγέθους) και σε χρονοδιάγραμμα που επιτρέπει τη δουλειά σας να συνεχίζεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οι Ειδικές Υπηρεσίες μας

Επιπρόσθετα στις Υπηρεσίες Μεταφοράς Ειδικών Αντικειμένων, το Τμήμα Ειδικών Αντικειμένων της Allied προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από ασυνήθιστες και εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς και μια σειρά από διαδικασίες για απόλυτη αποτελεσματικότητα και απλοποίηση τιμολόγησης, που μας επιτρέπουν να συνεργαστούμε στενά και υπεύθυνα με τους πελάτες μας.

Με τις προηγμένες δυνατότητές μας, όπως είναι η ηλεκτρονική τιμολόγηση, η αυτόματη επιβεβαίωση παράδοσης και τα εξατομικευμένα συστήματα καταχώρισης παραγγελίας online, στο Τμήμα Ειδικών Αντικειμένων της Allied συνδυάζουμε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μεταφοράς με τα εσωτερικά συστήματα των πελατών μας για να κερδίζετε σε χρόνο και σε χρήμα … χωρίς σπαζοκεφαλιές!

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!