Αποθήκευση

Είμαστε στον χώρο των μετακομίσεων και της αποθήκευσης πάνω από 85 χρόνια. Οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες της Allied γνωρίζουν τα πάντα για τη διαδικασία της μετακόμισης και της αποθήκευσης. Γι’ αυτό και η Allied είναι η πιο κατάλληλα εξοπλισμένη εταιρεία για τις ανάγκες της μετακόμισης και της απόθευσης που έχετε, όπου κι αν πηγαίνετε! Συμπληρώστε αυτή τη φόρμα και αποκτήστε τη δική σας δωρεάν προσφορά για την αποθήκευση των αντικειμένων σας.

Η Allied έχει τα διεθνή “εργαλεία” μετακόμισης και αποθήκευσης. Με γραφεία σε κάθε σημαντική αγορά της Ευρώπης, της Αμερικής, της Ασίας και του Ειρηνικού και με αντιπροσώπους σε 135 χώρες παγκοσμίως, η Allied είναι η απόλυτη επιλογή για τις ανάγκες μετακόμισης και αποθήκευσης που έχετε.

Ανάγκες Αποθήκευσης ενώ Μετακομίζετε

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να χρειαστείτε αποθήκευση κάποια στιγμή της μετακόμισης σας για διάφορους λόγους. Στην Allied θα βρείτε πολλές και ευέλικτες επιλογές αποθήκευσης. Όποια κι αν είναι η ανάγκη αποθήκευσης κατά τη διάρκεια της μετακόμισης, η Allied έχει την κατάλληλη λύση.

Προσωρινή ή Μόνιμη Αποθήκευση – Μετακομίζοντας με την Allied

Η Αποθήκευση-κατά-τη-μεταφορά προσφέρεται για 90 μέρες. Μετά τις 90 μέρες, τα αντικείμενα μεταφέρονται σε μόνιμη αποθήκευση. Η αποθήκευση είναι μία καλή επιλογή εάν για παράδειγμα δεν μπορείτε να μετακομίσετε στο καινούργιο σας σπίτι για οποιοδήποτε λόγο. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι που μπορεί να χρειαστείτε αποθήκευση κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης.

Ένας λόγος είναι ότι μπορεί να χρειάζεστε προσωρινή αποθήκευση των νέων σας επίπλων μέχρι να μετακομίσετε στο καινούργιο σας σπίτι. Ή μπορεί να χρειαστεί η απομάκρυνση και αποθήκευση ορισμένων αντικειμένων, αν προσπαθείτε να πουλήσετε το σπίτι σας. Άλλος λόγος είναι ότι μπορεί να μετακομίζετε από ένα μεγαλύτερο σπίτι σε ένα μικρότερο και έτσι να μην χωράνε πια όλα τα έπιπλά σας.

Για κάθε ανάγκη μετακόμισης και αποθήκευσης, η Allied έχει τη λύση. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που χρειάζεστε αποθήκευση, για όσα αντικείμενα και αν επιθυμείτε και για όσο καιρό χρειάζεστε την αποθήκευση, η Allied αποθηκεύει τα αντικείμενά σας με τον κατάλληλο τρόπο. Οι επιλογές αποθήκευσης-κατά-τη-μεταφορά και μόνιμης αποθήκευσης διασφαλίζουν ότι τα αντικείμενά σας αποθηκεύονται για όσο χρόνο χρειαστεί.

Ασφαλείς Εγκαταστάσεις Αποθήκευσης κατά τη Μετακόμιση

Στην Allied καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικά είναι τα πολύτιμα αντικείμενά σας. Γι’ αυτό και αποθηκεύονται και φυλάσσονται στις πιο ασφαλείς και προστατευμένες εγκαταστάσεις. Επιπλέον, τα ειδικά χαρτοκιβώτιά μας διασφαλίζουν ότι τα αντικείμενά σας δεν θα φθαρούν κατά την αποθήκευση. Όλες οι εγκαταστάσεις μας είναι κλιματιζόμενες, με συστήματα συναγερμού και 24-ωρη ασφάλεια. Έτσι, όταν τα αντικείμενά σας αποθηκεύονται από την Allied, είστε σίγουροι για όλα!

Με την Αποθήκευση, η Μετακόμιση γίνει Εύκολη & Απλή

Όταν επιλέγετε την Allied, επιλέγετε απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών σας για μετακόμιση και αποθήκευση. Με απόλυτα άνετες και ασφαλείς εγκαταστάσεις αποθήκευσης και προσιτές τιμές. Έτσι, είτε θέλετε να αποθηκεύσετε λίγα αντικείμενα προσωρινά είτε θέλετε να αποθηκεύσετε πολλά αντικείμενα για μεγάλο χρονικό διάστημα, η οικονομική και ασφαλής επιλογή είναι Allied. Οι υπηρεσίες μετακόμισης και αποθήκευσης Allied έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες σας!

ΖΗΤΉΣΤΕ ΔΩΡΕΆΝ ΠΡΟΣΦΟΡΆ!

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε από τις προτάσεις.

Η καλέστε στο για να ξεκινήσετε τη δωρεάν προσφορά σας!